Jesper Mathisen:

Babylykke for TV 2-profilen

Jesper Mathisen og Trine Mjåland har fått sitt andre barn.

BLE PAPPA: Fotballekspert Jesper Mathisen. Foto: NTB Scanpix
BLE PAPPA: Fotballekspert Jesper Mathisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag fikk Jesper Mathisen og Trine Mjåland sitt andre barn. Det bekrefter Mathisen selv overfor VG og Fædrelandsvennen.

- Det føles helt fantastisk, og Trine, jordmødre og leger leverte bedre enn det Messi gjorde mot Liverpool på onsdag. Han spilte til 9 på børsen, men dette var 10 til alle som møtte opp på fødestua, skriver han i en SMS til Fædrelandsvennen.

Dagens gladmelding er en dobbel gladmelding for Mathisen selv. Som Dagbladet kunne melde i går, var det et drama om han kom til å rekke søndagens TV 2-sendte FotballXtra-sending.

Samboeren Trine Mjåland (28) - kjent som friidrettsutøver - var høygravid og seks dager på overtid. Hun skulle ha født sist lørdag. I går gikk paret bare og ventet.

MED KOLLEGAER: Jesper Mathisen er en av TV 2 sine fotballeksperter. Her er sammen med kollegaer i 2018. Foto: NTB Scanpix
MED KOLLEGAER: Jesper Mathisen er en av TV 2 sine fotballeksperter. Her er sammen med kollegaer i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Flyet til Bergen går i 13-tida (søndag). Men vi har time hos jordmor klokka halv ti søndag morgen. Hvis Trine ikke har noe på gang, så drar jeg. Hvis det er noe på gang, så drar jeg ikke, sa Mathisen til Dagbladet.

- Jeg skal være med på fødselen og setter ikke den på spill. «FotballXtra» lever fint uten meg. Men blir det ikke fødsel med det første, så stikker jeg av gårde. Jeg er uansett hjemme igjen søndag kveld.

Fra før har paret sønnen Svein - oppkalt etter Jespers pappa - Start-legenden Svein «Matta» Mathisen. Også denne gang ble det en gutt. Navnet er ennå ikke bestemt.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Avslørte graviditet på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer