Suzann Pettersen:

Babylykke for «Tutta»

Golfspilleren og ektemannen har fått sitt andre barn.

BABYLYKKE: Golfspiller Suzann Pettersen og ektemannen har blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB
BABYLYKKE: Golfspiller Suzann Pettersen og ektemannen har blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Golfspiller Suzann «Tutta» Pettersen (40) og ektemannen Christian Fredrik Ringvold har fått sitt andre barn sammen. Det røper den ferske tobarnsmoren i et innlegg på Instagram torsdag kveld.

«Vår familie på fire er komplett», skriver hun som tekst til et bilde av den nyfødte sammen med foreldrene og storebror Herman (2).

Pettersen avslørte at hun var gravid da hun skulle dele ut pris på årets Idrettsgalla i januar.

Programleder Johan Golden lurte på om han gikk på «en smell» dersom han spurte om han kunne gratulere Pettersen. Det kunne hun avkrefte.

Med det bekreftet altså golfspilleren at hun var gravid og skulle bli mamma for andre gang.

- Coronabarn? Det blir i alle fall et vårbarn, så får vi se akkurat når det blir, sa 40-åringen under direktesendingen.

VENNER: Suzann Pettersen har i flere år hatt et nært vennskap til Donald Trump. Dette snakket hun om da hun gjestet Lindmo på NRK. Video: Lindmo, NRK Vis mer

Mangeårige venner

«Tutta» og Ringvold offentliggjorde forholdet sitt under en pressekonferanse i 2014. Da hadde de vært venner i flere år.

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner. Jeg er ikke akkurat verdens beste kjæreste nå midt i sesongen, sa Pettersen den gangen.

«Tutta» la opp golfkarrieren i 2019, og har siden fått god tid til å fokusere på familielivet.

Pettersen har hatt en lang og innholdsrik karriere. I 2001 ble hun kåret til «Rookie of the year» på europaturen, men det var bare starten. Hun har blant annet 15 LGPA-tour-seire på merittlista. Hun har tidligere vært rangert som verdens nest beste spiller på kvinnesiden.

LES OGSÅ: Bursdagshilsen refses: - Frekt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer