Annette Haga og Emil Løvstad:

Babylykke for toppbloggeren

Annette Haga og Emil Løvstad er blitt foreldre igjen.

FIKK EN SØNN: Emil Løvstad, kjent fra «Paradise Hotel», og kona Annette Haga er blitt foreldre igjen. Foto: Skjermdump, Instagram
FIKK EN SØNN: Emil Løvstad, kjent fra «Paradise Hotel», og kona Annette Haga er blitt foreldre igjen. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Topplogger Annette Haga (28) og ektemannen Emil Løvstad (30), som i 2010 deltok i «Paradise Hotel» på TV3, er blitt foreldre igjen - et drøyt år etter at deres første felles barn kom til verden i fjor.

Annette hadde termin 18. mai, og natt til 23. mai ble parets andre sønn født. Det avslører bloggeren selv på Instagram, der hun har delt et bilde av seg selv og sønnen.

- Dette var den mest intense opplevelsen i livet mitt. Baby M er 100 prosent perfekt, og jeg er så takknemlig, skriver hun til bildet.

Også fødselsforløpet er dokumentert på Instagram, på parets felles bruker. Der kom de første innleggene på Instagram-stories i natt da de første riene begynte, og klokken 02.55 delte de ferske foreldrene en video av at sønnen hadde kommet.

View this post on Instagram

Endelig kom lillebror ❤️❤️❤️

A post shared by Annette & Emil (@annetteogemil) on

Til Se og Hør forteller 28-åringen at fødselen gikk fortere enn forventet.

- Fødselen gikk unna, og det gikk mye fortere enn hva jeg kunne håpet på. Fra vi kom inn på sykehuset tok det bare to timer til han var ute, sier hun, og legger til:

- En surrealistisk, vond og fantastisk opplevelse, og alle har det superbra!

Barn nummer to

Emil er nå blitt trebarnsfar, da han også har sønnen Nemo (8) fra et tidligere forhold. For kona Annette er dette barn nummer to.

I mars i fjor kom sønnen Sander (1) til verden, syv måneder etter at paret giftet seg. Med andre ord har det vært flere store øyeblikk i livene til Annette og Emil de siste årene.

Forlovet seg på Island

Det var i april 2017 at Se og Hør kunne skrive at Emil hadde gått ned på kne og fridd til Annette. Kjendisparet hadde den gang vært sammen i et års tid, og frieriet skjedde på Island.

Paret befant seg på roadtrip, og det var under et impulsivt stopp på Brúarhlöð, at Emil gikk ned på kne.

- Jeg hadde kjøpt ringen en stund før, men jeg ventet på den rette anledningen. Selve frieriet var litt på impuls, men det var en fantastisk atmosfære, sa Emil til Se og Hør den gang.

Noen få måneder senere, i midten av august, giftet paret seg på Losby gård. Og kun om lag én måned etter vielsen, røpet duoen at de skulle bli foreldre sammen for første gang.

View this post on Instagram

4 months today 💞

A post shared by Annette Haga (@nettenestea) on

LES OGSÅ: Ble mobbet så mye at hun måtte bytte skole