Annette Haga og Emil Løvstad:

Babylykke for toppbloggeren

Annette Haga og Emil Løvstad er blitt foreldre igjen.

FIKK EN SØNN: Emil Løvstad, kjent fra «Paradise Hotel», og kona Annette Haga er blitt foreldre igjen. Foto: Skjermdump, Instagram
FIKK EN SØNN: Emil Løvstad, kjent fra «Paradise Hotel», og kona Annette Haga er blitt foreldre igjen. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Topplogger Annette Haga (28) og ektemannen Emil Løvstad (30), som i 2010 deltok i «Paradise Hotel» på TV3, er blitt foreldre igjen - et drøyt år etter at deres første felles barn kom til verden i fjor.

Annette hadde termin 18. mai, og natt til 23. mai ble parets andre sønn født. Det avslører bloggeren selv på Instagram, der hun har delt et bilde av seg selv og sønnen.

- Dette var den mest intense opplevelsen i livet mitt. Baby M er 100 prosent perfekt, og jeg er så takknemlig, skriver hun til bildet.

Også fødselsforløpet er dokumentert på Instagram, på parets felles bruker. Der kom de første innleggene på Instagram-stories i natt da de første riene begynte, og klokken 02.55 delte de ferske foreldrene en video av at sønnen hadde kommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer