Ashley Graham:

Babylykke for supermodellen

Den berømte «plus size»-modellen venter sitt andre barn.

BLIR MOR IGJEN: Supermodell Ashley Graham er i lykkelige omstendigheter. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB
BLIR MOR IGJEN: Supermodell Ashley Graham er i lykkelige omstendigheter. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske «plus size»-modellen Ashley Graham (33) venter sitt andre barn sammen med ektemannen Justin Ervin (32). Det røper hun i et innlegg på Instagram tirsdag.

«Det siste året har vært fullt av små overraskelser, store sorger, kjente begynnelser og nye historier. Jeg har akkurat begynt å prosessere og feire hva dette nye kapitlet betyr for oss», skriver hun i innlegget.

Innlegget har på kort tid fått nærmere en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de kommende tobarnsforeldrene, blant annet fra store stjerner som Cindy Crawford (55) og Hailey Bieber (24).

Ashley Graham og Justin Ervin giftet seg i august 2010, og fikk sitt første barn i januar 2020. Da kom sønnen Isaac Menelik Giovanni (1) til verden. Modellen røper imidlertid ikke hvor langt hun er på vei, eller om det er ei jente eller en gutt som skjuler seg inni magen.

Elsker å være gravid

Det har bare gått halvannet år siden Graham og ektemannen ble foreldre for første gang. At de nå har nok et barn på vei, kommer kanskje ikke som en særlig stor overraskelse på mange.

I et intervju med magasinet WSJ i februar, uttalte supermodellen at hun nesten ikke kunne vente med å få nok et barn.

- Jeg skulle gjerne blitt gravid i går hvis det hadde vært mulig, avslørte Graham i intervjuet, ifølge People.

- Ved et «uhell» hadde jeg ubeskyttet sex mens jeg hadde eggløsning bare for å se om jeg kan bli det mens jeg ammer, delte hun videre.

Like før sønnen kom til verden avslørte også Graham at hun elsket å være gravid.

- Jeg aksepterer alle forandringene kroppen min gjennomgår disse månedene, og nå, mer enn noensinne, kjenner jeg på superkreftene jeg får ved å være en kvinne, forklarte hun, ifølge Contact Music, og la til:

- Det er en helt naturlig forandring som pågår inni meg, og jeg føler meg modig og vakker, samtidig som jeg blir sterkere og sterkere.

Psykologhjelp

I intervjuet med magasinet WSJ reflekterte hun også over hvordan morsrollen og pandemien har påvirket identiteten hennes. 33-åringen fortalte blant annet at hun regelmessig har gått til terapi siden mai for å håndtere hvordan hun skal sjonglere at Ashley «the brand» og Ashley som «mor og kone» bor under ett og samme tak.

- Jeg har snakket med en psykolog om «hvem er Ashley?». Jeg har alltid vært i forandring, noe som har vært en fordel i den bransjen jeg er i, men det har også gjort at jeg har mistet kjernen av hvem jeg er, delte hun.

- Jeg føler 2020 har forsterket dette på grunn av pandemien og babyen. Så akkurat nå jobber jeg med å finne tilbake til kjernen av meg selv, i tillegg til å omfavne fortiden min, utdypet hun videre.

Ashley Graham har etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller, og ble den første «plus size»-modellen til å fronte en Sports Illustrated-forside.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet etter tøff tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer