Kate Upton og Justin Verlander:

Babylykke for supermodellen

Kate Upton og ektemannen avslører både kjønnet og navnet på den lille.

BLITT FORELDRE: Justin Verlander og supermodell Kate Upton avslører at de fikk en datter onsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
BLITT FORELDRE: Justin Verlander og supermodell Kate Upton avslører at de fikk en datter onsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november i fjor avslørte modellen og skuespilleren Kate Upton (26) at hun hadde giftet seg i all hemmelighet med forloveden Justin Verlander (35) i Italia.

I midten av juli viste «Sports Illustrated»-stjernen frem sin voksende mage og delte med det nyheten om at hun ventet sitt første barn med baseballspiller-ektemannen.

De vordende foreldrene visste ikke om de ventet en gutt eller jente, og hadde heller ingen planer om å vite det før babyen meldte sin ankomst.

- Vi vil vente. Vi har lyst å bli overrasket, fortalte hun til Extra i september.

- Stjal hjertet mitt

I natt kunne paret imidlertid røpe på sine respektive Instagram-kontoer at babyen er kommet til verden. Samtidig avslører de to at Kate fødte en datter som de har gitt navnet Genevieve Upton Verlander. Hun ble født 7. november, altså onsdag denne uken.

«Velkommen til verden Genevieve Upton Verlander. Du stjal hjertet mitt fra det sekundet jeg møtte deg», skriver barnefar på Instagram.

- Feirer kjærligheten

At det har vært et stort år for paret - på mange måter - er ingen underdrivelse. For en knapp uke siden tok Kate til sosiale medier for å hylle sin ektemann.

- Dette året har vært det beste i mitt liv! Det var en ellevill start med World Series-seier, etterfulgt av den beste bryllupshelgen, der jeg fikk gifte meg med min beste venn og mitt livs store kjærlighet. Nå som vi feirer vår kjærlighet og vårt første år som ektefeller, forbereder vi oss på et nytt tilskudd i familien. Jeg er så spent over å gå gjennom denne livsreisen med deg. Jeg elsker deg så høyt. Gratulerer med bryllupsdagen, skrev hun.

Sammen i fire år

Kate og Justin begynte å date i starten av 2014, og før baseballsesongen startet i april i 2016, fridde Justin til sin utkårede med en ring han hadde designet sammen med juvelér Anita Ko.

Det var imidlertid først på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai året etter, at Sports Illustrated-modellen valgte å avsløre forlovelsen.

- Jeg er i ekstase! Han spurte meg før sesongen startet, så vi har holdt en lav profil en liten stund, sa hun til E!, ifølge Daily Mail.

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele dette med verden, la hun til den gang, mens hun viste frem den imponerende diamantringen.

LES OGSÅ: - Dette var bare utrolig ondskapsfullt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer