Rachel Weisz og Daniel Craig:

Babylykke for skuespillerparet

Har fått sitt første barn sammen.

- OVERLYKKELIGE: Daniel Craig og Rachel Weisz har fått en datter. Her avbildet sammen i april - samme måned som sistnevnte avslørte den gledelige nyheten om at paret ventet barn. Foto: NTB Scanpix
- OVERLYKKELIGE: Daniel Craig og Rachel Weisz har fått en datter. Her avbildet sammen i april - samme måned som sistnevnte avslørte den gledelige nyheten om at paret ventet barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at stjerneparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) skulle bli foreldre sammen for første gang.

- Du kan snart se det på meg. Daniel og jeg er så lykkelige. Vi venter et lite menneske. Vi gleder oss sånn til å møte ham eller henne, avslørte førstnevnte i et intervju med New York Times den gang.

Ifølge Daily Mail har paret nå avslørt fødselen overfor sine nærmeste familiemedlemmer og venner. Weisz og Craig, som giftet seg i 2011, har fortalt at de er «overlykkelige» over å kunne ønske deres datter velkommen til verden.

Det kommer så langt ikke frem hvilken dato barnet ble født, ei heller hvilket navn den lille jenta har fått.

Barn fra tidligere av

Selv om dette er parets første barn sammen, er det ikke første gang de har opplevd å bli foreldre. Begge har nemlig barn fra før av. Weisz har sønnen Henry (11) med regissøren Darren Aronofsky (49), og Craig har datteren Ella (25) med ekskona Fiona Loudon.

At den britiske skuespillerduoen foretrekker en privat tilværelse, har vist seg tydelig fra tidligere av. Da de to giftet seg i all hemmelighet i New York i 2011, var det kun fire personer til stede under seremonien. Bryllupet sto for øvrig bare seks måneder etter at de først begynte å date.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer