- OVERLYKKELIGE: Daniel Craig og Rachel Weisz har fått en datter. Her avbildet sammen i april - samme måned som sistnevnte avslørte den gledelige nyheten om at paret ventet barn. Foto: NTB Scanpix
- OVERLYKKELIGE: Daniel Craig og Rachel Weisz har fått en datter. Her avbildet sammen i april - samme måned som sistnevnte avslørte den gledelige nyheten om at paret ventet barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rachel Weisz og Daniel Craig:

Babylykke for skuespillerparet

Har fått sitt første barn sammen.

I april ble det kjent at stjerneparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) skulle bli foreldre sammen for første gang.

- Du kan snart se det på meg. Daniel og jeg er så lykkelige. Vi venter et lite menneske. Vi gleder oss sånn til å møte ham eller henne, avslørte førstnevnte i et intervju med New York Times den gang.

Ifølge Daily Mail har paret nå avslørt fødselen overfor sine nærmeste familiemedlemmer og venner. Weisz og Craig, som giftet seg i 2011, har fortalt at de er «overlykkelige» over å kunne ønske deres datter velkommen til verden.

Det kommer så langt ikke frem hvilken dato barnet ble født, ei heller hvilket navn den lille jenta har fått.

Barn fra tidligere av

Selv om dette er parets første barn sammen, er det ikke første gang de har opplevd å bli foreldre. Begge har nemlig barn fra før av. Weisz har sønnen Henry (11) med regissøren Darren Aronofsky (49), og Craig har datteren Ella (25) med ekskona Fiona Loudon.

TRAILER: Daniel Craig figurerer som James Bond i filmen Spectre som kommer til høsten. Her er første smakebit av filmen. Video: Columbia Pictures Vis mer Vis mer Vis mer

At den britiske skuespillerduoen foretrekker en privat tilværelse, har vist seg tydelig fra tidligere av. Da de to giftet seg i all hemmelighet i New York i 2011, var det kun fire personer til stede under seremonien. Bryllupet sto for øvrig bare seks måneder etter at de først begynte å date.

En talsperson for Weisz bekreftet den gang giftermålet overfor People.

- Daniel og Rachel insisterte på å ha et lite, rolig bryllup. De er hodestups forelsket og kunne ikke vente med å bli mann og kone - men de ønsket så lite oppstyr som mulig, delte en kilde, ifølge Daily Mail.

VERNER OM PRIVATLIVET: Daniel og Rachel er ikke kjent for å være utleverende om sitt privatliv. Her avbildet under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix
VERNER OM PRIVATLIVET: Daniel og Rachel er ikke kjent for å være utleverende om sitt privatliv. Her avbildet under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Utrolig dårlig

Selv om de nybakte foreldrene vanligvis verner svært godt om forholdet sitt, lettet «The Bourne Legacy»-stjernen på sløret om følelsene til den barske James Bond-agenten i intervjuet med New York Times i april.

- Jeg er utrolig glad for å være gift. Jeg er veldig, veldig lykkelig. Vi er bare utrolig dårlig til å snakke om privatlivet vårt, innrømmet hun.

Ekteskapet med Craig er Weisz sitt første. Hun sverget nemlig lenge at hun aldri skulle stå brud.

- Det var aldri en ambisjon for meg å gifte seg. Heller det motsatte. Jeg klarte ikke å relatere meg til romantiske komedier, og ekteskap virker å være hele poenget med dem. Så skjedde det plutselig bare, i et lykkelig og modent øyeblikk, forklarte hun til Evening Standard tidligere i år, ifølge People.

LES OGSÅ: Ville ha Kanye West som James Bond

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Oppdrar sønnen som jente

Oppdrar sønnen som jente

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255