<strong>UTVIDET FAMILIEN:</strong> Egor Filipenko og kona Benedicthe har fått en ny sønn i familien. Foto: Se og Hør
UTVIDET FAMILIEN: Egor Filipenko og kona Benedicthe har fått en ny sønn i familien. Foto: Se og Hør Vis mer

Babylykke for «Skal vi danse»-Egor

Egor Filipenko og kona Benedicthe Bjerke gleder seg over å fått et nytt familiemedlem.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjerne Egor Filipenko (27) og hans kjære Benedicthe Bjerke (26) er blitt tobarnsforeldre. Etter det Seoghør.no erfarer står alt bra til med hele familien.

Det var den nybakte mammaen som selv bekreftet den gledelige nyheten via Instagram.

Dagen etter fødselen la hun ut et sort/hvitt-bilde av sin skjønne sønn - og avslørte samtidig navnet på den lille: «Hei verden, jeg heter Ludvig og kom i går #babyludvig».

Hei verden, jeg heter Ludvig og kom i går #babyludvig @egorfilipenko

A photo posted by bybenedicthe (@bybenedicthe) on

Fra før har paret sønnen Theo (4) - som er stolt storebror.

Fridde i London

Det var under en ferie i London i 2012 at Egor gikk ned på kne foran sin kjære.

Året etter sa de ja i en storslått bryllupsfest med budsjett på 350 000 kroner. Vielsen var spekket med kjendisgjester, og Egors tidligere dansepartner Hanne Sørvaag (35) opptrådte.

I fjor kjøpte paret seg hus i Lillestrøm.

<strong>SKAL VI DANSE-STJERNE:</strong> Egor Filipenko har i flere sesonger vært en av de mest profilerte proffdanserne i TV 2-konkurransen «Skal vi danse». Her danser han sammen med artisten Agnethe Johnsen. Foto: Tor Lindseth
SKAL VI DANSE-STJERNE: Egor Filipenko har i flere sesonger vært en av de mest profilerte proffdanserne i TV 2-konkurransen «Skal vi danse». Her danser han sammen med artisten Agnethe Johnsen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det er megastas med vårt alle første hus! Her skal vi bo i mange år, fortalte paret til Se og Hør.  

Huset er 103 kvadratmeter, fordelt over to etasjer. Markterrassen er på hele 45 kvadratmeter, og har en jacuzzi hvor familien virkelig kan nyte sommeren.

Egor har deltatt i flere sesonger av TV 2-programmet «Skal vi danse» og har svingt seg med kjendiser som Jenny Skavlan (29), Aylar Lie (31) og Kari Traa (41). Benedicthe designer sine egne smykker  for merket ByBenedicthe, i tillegg til å være utdannet sykepleier og aktiv blogger.

LES OGSÅ: - Helt fantastisk å være gift

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer