Benedict Cumberbatch

Babylykke for «Sherlock»-stjernen

Nå er han blitt pappa for andre gang.

FORELDRE: 3. mars tok Benedict Cumberbatch imot sin andre sønn sammen med kona, Sophie Cumberbatch. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: 3. mars tok Benedict Cumberbatch imot sin andre sønn sammen med kona, Sophie Cumberbatch. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Fredag 3. mars kunne den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch (40), kjent fra rollen som Sherlock Holmes i TV-serien «Sherlock», glede seg over å bli far for andre gang sammen med sin kone Sophie Cumberbatch (39).

FORELDRE FOR ANDRE GANG: Her sammen på en konferanse i London i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE FOR ANDRE GANG: Her sammen på en konferanse i London i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det bekreftet Daily Mail søndag.

Det var i oktober i fjor, måneder etter at de fikk sitt første barn, Christopher Carlton Cumberbatch (9 mnd), den gledelige nyheten om at Sophie ventet sin nummer to.

Og nå kan paret glede seg over å ha fått nok en velskapt og frisk gutt.

Paret har foreløpig ikke uttalt seg om nyheten, men ifølge People skal den lille gutten hete Hal Auden Cumberbatch.

Giftet seg på valentinsdagen

Paret som møtte hverandre for første gang for seks år siden på settet til filmen «Burlesque Fairytales», ble etter å ha datet i flere år, ikke et par før i 2014.

Og siden den gang har forholdet utviklet seg raskt mellom de to.

Saken fortsetter under klippet:

I november i 2014 gikk nemlig Benedict ned på kne til sin kjære, og allerede i februar i fjor giftet de to seg - på selveste valentinesdagen.

Sophie, som den gang het Hunter, er selv skuespiller og teaterreggisør, og sammen fikk de mye oppmerksomhet rundt sine gammeldagse ekteskapsmetoder.

ANNONSE: Paret kjørte en litt annen vri, og avslørte forlovelsesnyheten på den mer tradisjonelle måten. Foto: All Over Press
ANNONSE: Paret kjørte en litt annen vri, og avslørte forlovelsesnyheten på den mer tradisjonelle måten. Foto: All Over Press Vis mer

Mens de fleste kjedisene nå for tiden kunngjør fødsler og forlovelseser på sosiale medier, valgte det forelskede paret en god gammeldags og tradisjonell avisannonse.

«Benedict, sønn av Wanda og Timothy Cumberbatch av London, og Sophie, datter av Katherine Hunter av Edinburgh og Charles Hunter av London, har forlovet seg».

Og omtrent rett etter bryllupet, som ble holdt i England foran venner og familie, kom babynyheten om at de ventet sitt første barn.

- Alltid ønsket seg en stor familie

Under et intervju i 2013 med Event Magazine, gjengitt av DailyMail, skal skuespillerstjernen ha uttalt at han alltid har ønsket seg barn.

POPULÆR: Benedict Cumberbatch på «Graham Norton Show» i London i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Benedict Cumberbatch på «Graham Norton Show» i London i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var glad som barn, men jeg har alltid ønsket å være en del av en stor familie. Jeg vil gjerne ha barn, sa Benedict den gangen

Og i et annet intervju med The Telegraph røpet han allerede i 2010 at han gjerne vil være en ung pappa og at han allerede da hadde tanker på å få barn.

- Jeg er veldig verpesyk. Jeg har vært det de siste fem årene fordi jeg har to gudbarn, sa han den gang, og la til:

- Jeg vet man får en ekstra «boost» av utholdenhet i det øyeblikket man blir pappa, men jeg ønsker å være en ung pappa. Jeg ville elsket å ha muligheten til å sjonglere en karriere, og ha et lite barn samtidig.

I tillegg til sin rolle som Sherlock Holmes i «Sherlock», har Benedict gjort en rekke andre prisbelønnede filmer som «Twelve Years a Slave», «Star Trek», «The Imitation Game» og «Doctor Strange».

LES OGSÅ: - Besøker kirken sammen for å redde ekteskapet