Ronaldo har blitt pappa til tvillinger:

Babylykke for Ronaldo

- Jeg er glad for at jeg for første gang kan få tilbringe tid sammen med barna mine.

FORELDRE: Christiano Ronaldo bekrefter at han har blitt pappa til tvillinger. Her avbildet sammen med kjæresten Georgina Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Christiano Ronaldo bekrefter at han har blitt pappa til tvillinger. Her avbildet sammen med kjæresten Georgina Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går ble Portugal noe overraskende slått ut av Confederations cup etter at semifinalen mot Chile gikk til straffespark.

- Vi klarte ikke å oppnå det vi ønsket, men jeg er sikker på at vi vil fortsette å gi portugiserne fotballglede, skriver Portugals største stjerne, Cristiano Ronaldo, på sin Facebook-side.

Der kommer han samtidig med en avsløring:

Han har blitt pappa for andre gang. Denne gangen til tvillinggutter.

Surrogat

- Jeg har spilt for landslaget, slik det alltid føles, med kropp og sjel, selv om jeg vet at mine to sønner har blitt født. Jeg er veldig glad for at jeg for første gang kan tilbringe tid med barna mine, skriver Real Madrid-stjerna.

Allerede i begynnelsen av måneden gikk ryktene om at 32-åringen hadde blitt pappa til tvillinger. Ifølge The Independent skal det ha vært gjennom surrogat.

Fra før har Ronaldo sønnen Cristiano Ronaldo jr. (7), hvis mor er ukjent. Ronaldo er kjæreste med Georgina Rodriguez.

KJÆRESTER: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez. Her fra Champions League-finalen i mai. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez. Her fra Champions League-finalen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsker seg bort?

Det er ikke bare på den hjemlige fronten ryktene har verstert om Ronaldo i sommer. Etter at det ble kjent at Real Madrid-stjerna er anklaget for skattesvindel, skal han nemlig ha et sterkt ønske om å forlate den spanske hovedstaden.

Ronaldo vært svært lei seg etter anklagene.

Real Madrid-president Florentino Perez har uttalt at han ønsker å snakke med 32-åringen etter Confederations cup er over.

– Han er sint og såret fordi mange vil ødelegge for ham. Vi er glade for at han er i Madrid. Jeg tror Cristiano blir værende. Jeg har snakket med Jorge Mendes (Ronaldos agent) om ham, sier Pérez.