ANNONSERING: Denne beskjeden dukket opp på Ronaldos offisielle hjemmeside, Twitter-konto og Facebook-side i morgentimene i dag. Det er enda uklart om dette er fotballspillerens egne ord, eller om hackere har vært involvert.
ANNONSERING: Denne beskjeden dukket opp på Ronaldos offisielle hjemmeside, Twitter-konto og Facebook-side i morgentimene i dag. Det er enda uklart om dette er fotballspillerens egne ord, eller om hackere har vært involvert. Vis mer

Babylykke for Ronaldo?

- Det er med stor glede jeg informerer dere om at jeg nylig fikk en liten sønn.

Publisert
SEHER.NO:  I morgentimene i dag annonserte Cristiano Ronaldo (25) at han har blitt far til en liten sønn, på sin egen offisielle internettside.

Beskjeden på «Real Madrid»-stjernens nettside navngir ikke moren, men avslører at Ronaldo vil være barnets eneste offisielle verge.

«Det er med stor glede jeg informere dere om at jeg nylig har blitt far til en liten gutt. Det er bestemt, i fellesskap med barnets mor - som foretrekker å være anonym - at jeg skal ha den fulle foreldrereretten.»

Det er enda uklart om dette er fotballspillerens egne ord, eller om hackere har vært involvert.

Annonseringen dukket opp på både Ronaldos offisielle internettside, hans Twitter-konto, og på hans Facebook-side i dag tidlig.

Bekjeden inneholder også en forespørsel om respekt for stjernens - og barnets privatliv.

«Det vill ikke bli gitt noe videre informasjon om nettopp dette, siden det er svært personlig anliggende emne. Jeg håper alle vil respektere både min og barnets rett til privatliv.»

Den tidligere Manchester United-spilleren har nylig blitt koblet til den russiske modellen Irina Shayk (24).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kan ødelegge for Ronaldo


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer