Selda Ekiz ble mamma:

Babylykke for programlederen

«Alle mot 1»-programleder Selda Ekiz har blitt mor for første gang.

NYBAKTE FORELDRE: NRK-programleder Selda Ekiz og Alf Martin Kollen Evensen har fått sitt første barn. Foto: Privat
NYBAKTE FORELDRE: NRK-programleder Selda Ekiz og Alf Martin Kollen Evensen har fått sitt første barn. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor avslørte NRK-programleder Selda Ekiz (36) at hun og samboeren Alf Martin Kollen Evensen ventet sitt første barn.

Ekiz - som for tiden er aktuell i programmet «Alle mot 1» - fortalte den gang til Se og Hør at det både var spennende og skummelt å være gravid.

Nå røper Ekiz at babyen har kommet til verden.

FØDT: Selda Ekiz har fått sitt første barn. Foto: Privat / Instagram
FØDT: Selda Ekiz har fått sitt første barn. Foto: Privat / Instagram Vis mer

Det gjør hun på Instagram-story hvor hun har delt et bilde av den nyfødte babyens nakke.

«Jeg visste ikke at jeg hadde en greie for å lukte på nakker jeg har laget», skriver hun.

Overfor Se og Hør forteller den nybakte moren følgende:

- Det er helt uvirkelig å endelig møte babyen jeg har ruget på så lenge. Og det føles helt riktig å bli mamma til personen som kom frem til verden natt til søndag. De dyktige menneskene på Ahus og ikke minst Alf har gjort det til en kjempefin opplevelse fra start til slutt.

TV-NYHET: Selda Ekiz debuterte som skuespiller i den nye serien «Norsk-ish». Vis mer

- Skummelt

Babynyheten ble som nevnt kjent i desember, og Ekiz la da ikke skjul på at hun og samboeren var spente på fremtiden.

«Jeg kan bekrefte at jeg er gravid, og det er veldig spennende og samtidig skummelt. Så krysser vi fingrene for at alt går bra», skrev 36-åringen i en SMS til Se og Hør den gang.

Kort tid senere takket hun for alle gratulasjonene, samtidig som hun luftet tankene om livet som gravid. Hun beskrev blant annet sin fascinasjon over at vi er i stand til å sette andre mennesker til verden.

«Tenk at noen har grodd deg i ni måneder? Kanskje hatt en smertefull fødsel? Fødd deg til puppene har blødd, eller sterilisert tåteflasker til den store gullmedaljen. Tørket rumpa di, og byttet bæsjebleier. Trøstet deg mens du gråt, følt din smerte og glede som om det var deres egen?» skrev Ekiz.

Programlederen innrømmet til Se og Hør at hun så fram mot den kommende tida.

- Det er mange tanker om alt man må gjøre og ikke gjøre, og alle rare valg man må forholde seg til, alt fra barnevogn til sokker. Men heldigvis liker jeg å sette meg inn i nye ting. Men det aller viktigste er vel å ikke ta noe for gitt. Krysser fingrene for at alt går bra, sa hun.

AVSLØRER: I «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Flyttet sammen

Det var i september 2019 Ekiz bekreftet at hun hadde funnet lykken med Alf Martin Kollen Evensen. I oktober i fjor kunne hun også røpe på Instagram at de skulle bygge hus sammen.

«Vi har kjøpt hus sammen. Og det eksisterer ikke på ekte engang. Så nå skal vi velge farger, fliser og ikke minst stikkontaktplasseringer. Jeg sikler bare av tanken», skrev 36-åringen til et bilde av de to med prospektet.

Sammen måned røpte NRK-profilen at hun og Kollen Evensen allerede hadde vært samboere en periode, og at det nye huset vil stå klart etter et års tid.

- Vi har bodd sammen en liten stund, og det har gått fint så langt. Så satser vi på at det er en spennende prosess som venter oss framover.

Uten å gå for mye i detalj på eksakt hvor det boligen skal ligge, avslørte Ekiz at de er klare for å bosette seg utenfor bykjernen Oslo.

- Vi fant et prosjekt som så perfekt ut, og det blir stas å komme seg litt ut av sentrum og få muligheten til å ha en hage og et lite drivhus, sa hun, og fortalte videre at hun gledet seg stort til å ta fatt på byggeprosessen.

Den kjente programlederen har i flere år ledet en rekke kjente NRK-programmer som «Newton», «Anno» og «Klassequizen» - og slik etablert seg som en populær tv-profil.

LES OGSÅ: - I totalt sjokk etter avsløringene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer