Mark Cuevas:

Babylykke for «Love is Blind»-profilen

Mark Cuevas fikk sitt første barn sammen med kjæresten.

BLE FORELDRE: Mark Cuevas og kjæresten fikk sitt første barn sammen. Foto: Skjermdump Instagram/markanthonycuevas_
BLE FORELDRE: Mark Cuevas og kjæresten fikk sitt første barn sammen. Foto: Skjermdump Instagram/markanthonycuevas_ Vis mer
Publisert

I fjor tok realityserien «Love is Blind» på et tidspunkt over førsteplassen til de mest sette seriene på Netflix. Serien baserte seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd – kanskje den strake motsetningen til «Naked Attraction».

Gjennom en vegg, med kun hverandres stemmer til bruk, skulle man finne en man ville fri til.

Blant dem som kom seg helt til alteret var Mark Cuevas (27) og Jessica Batten (36). Mens førstnevnte var sikker i sin sak, lot Batten tvilen komme til gode, og takket nei til ekteskapet på selve bryllupsdagen.

– Gledestårer

Forholdet tok da en brå slutt, men det skulle ikke gå lang tid før Cuevas forelsket seg på nytt. Denne gangen med 26 år gamle Aubrey Rainey.

Det tok heller ikke lange tiden før paret tok forholdet et steg videre. De kunne i oktober avsløre at de ventet sitt første barn sammen, og nå er altså babyen her.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Det avslører paret selv overfor People.

– Vi gråter gledestårer over at babygutten vår kom til verden frisk og glad. La de søvnløse nettene begynne, forteller Cuevas til nettstedet.

Sønnen har fått navnet Ace Anthony Cuevas, og ble født lørdag.

– Vi valgte navnet på grunn av dets unikhet og meningen bak det som, på latin, står for samhold, sier paret.

Nyforlovet

Cuevas har også lagt ut et innlegg på Instagram i anledning babynyheten.

«Velsignet er en underdrivelse. Etter 19 timers fødsel fikk Aubrey vår vakre babygutt og ord kan ikke beskrive alle følelsene vi har kjent på de siste 24 timene. Han er trygg, frisk og har sin mors smil», skriver han.

Paret forlovet seg også i november. Det har med andre ord gått fort i svingene for paret som møttes i fjor sommer.

– Vi tok en 4. juli-tur til Savannah, Georgia, hvor vi offisielt startet å date, og har ikke forlatt hverandres side siden den gang, sier de til People.

Kjærlighetstrøbbel

Til tross for at Cuevas' kjærlighetsliv vinglet en del under fjoråret, er det tydelig at han aldri ga opp håpet om å finne den store kjærligheten. Før han ble sammen med Aubrey, bestemte han seg for å prøve lykken med en annen «Love is Blind»-deltaker, nærmere bestemt Lauren «LC» Chamblin.

Kjærligheten mellom dem blusset opp i mai i fjor, men bare én måned senere anklaget hun ham for å være utro. Cuevas selv svarte at de aldri var eksklusive.

Cuevas og Batten skapte imidlertid de største overskriftene, etter at sistnevnte forlot det som potensielt kunne bli hennes nye ektemann ved alteret.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

For det fikk hun passet påskrevet i sosiale medier, og hun ble faktisk omtalt som «en av USAs mest forhatte kvinner».

Også hun har imidlertid funnet lykken på ny, og er i dag i et forhold med Benjamin McGrath. Nyheten om at de to var blitt et par delte Batten selv på Instagram, og ifølge Fox News er den nye kjæresten tobarnsfar, og jobber som fot- og ankelkirurg i California.

LES OGSÅ: Forduftet etter utrosjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer