GRAVID 2 og 3: Pia Lykke var programleder i Skal vi danse sammen med Kristian Ødegård i fjor. Hun fødte bare to måneder etter finalen. I år er det Ødegårds samboer som venter barn. Foto: Scanpix
GRAVID 2 og 3: Pia Lykke var programleder i Skal vi danse sammen med Kristian Ødegård i fjor. Hun fødte bare to måneder etter finalen. I år er det Ødegårds samboer som venter barn. Foto: ScanpixVis mer

Babylykke for Kristian Ødegård

Samboeren har termin midt under «Skal vi danse».

SEHER.NO: TV 2s populære programleder Kristian Ødegård (36) følger i fotsporene til sine programlederkollegaer i «Skal vi danse». I år er det nemlig han og samboeren Henriette Edøy (29), som har termin under dansekonkurransen.

- De to siste årene har mine makkere, Pia (Lykke) og Guri (Solberg), vært gravide. I år er det jeg som er «gravid», sier Ødegård i en lengre sak i Se og Hør.

Samboeren har termin i november, noe som er rundt «Skal vi danse»-finalen.

- Vi bør nok tenke ut en plan for hva vi gjør dersom vannet skulle gå midt i tangoen, sier Kristian til Se og Hør, som har bilder av det lykkelige paret.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venter barn med 14 år eldre kjæreste