«Jakten på kjærligheten»-Beatrice:

Babylykke for «Jakten»-profilen

- En helt syk opplevelse.

BLE FORELDRe: Beatrice Fjell røper at hun og kjæresten Kevin Kallevik Pedersen har blitt foreldre for første gang. Foto: Privat
BLE FORELDRe: Beatrice Fjell røper at hun og kjæresten Kevin Kallevik Pedersen har blitt foreldre for første gang. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fort i svingene for «Jakten på kjærligheten»-bonden Beatrice Fjell (28) og kjæresten Kevin Kallevik Pedersen (23) siden de røpet at de hadde blitt et par i november i fjor.

Bare noen måneder senere, nærmere sagt i mars, kom gladnyheten om at Fjell og Kallevik Pedersen ventet sitt første barn sammen. Og ikke nok med det - de hadde også kjøpt hus.

- Vi gleder oss veldig. Det er noe helt nytt som man må venne seg til, men vi er kjempelykkelige, fortalte Fjell overfor Se og Hør den gang.

JAKT: Dette er de seks bøndene som søker en å dele gårdslivet med i 2021-sesongen av «Jakten på kjærligheten». Video: TV2 Vis mer

Fjell kunne samtidig avsløre at paret ventet en jente, og at terminen var i juli. Når Se og Hør slår på tråden fredag er det en smørblid Fjell som tar telefonen.

Hun er nemlig blitt mamma til en liten jente som kom til verden 6. juli, og slår av en prat med Se og Hør samtidig som hun er i ferd med å sjekke ut av sykehuset.

- Helt vilt

Den opprinnelige termindatoen var 14. juli, men datteren kom litt over en uke tidligere enn forventet.

- Det er helt vilt. Når jeg fikk henne på brystet var det bare en helt syk opplevelse. Det går nesten ikke an å forklare det - det å endelig se henne. Det var veldig gøy. Det har gått kjempefint, sier hun til Se og Hør om følelsen av å være nybakt mamma.

NYBAKT MAMMA: Beatrice Fjell legger ikke skjul på at det var en syk opplevelse å få se datteren sin for første gang. Foto: Privat
NYBAKT MAMMA: Beatrice Fjell legger ikke skjul på at det var en syk opplevelse å få se datteren sin for første gang. Foto: Privat Vis mer

Fjell forklarer videre at fødselen gikk fort når den først var i gang.

- Da vi ringte til sykehuset var det fire minutter mellom hver rie. Det gikk ganske fort. Den aktive fødselen varte bare i fem timer. Jeg fødte uten noe smertelindring. Jeg er veldig stolt av kroppen hva får til, sier hun.

KJÆRLIGHET: «Jakten»-paret Camilla og Ronny kan endelig vise frem kjærligheten. Vis mer

- Hvorfor fikk du ikke noe smertelindring?

- Når riene begynte å ta seg opp ble de vondere og det ble kortere tid mellom dem. En periode rakk jeg ikke å hente meg inn eller puste før neste rie kom. Da ble det veldig intenst. I utgangspunktet skulle jeg fått epidural og de hadde lagt det klart, men så kunne jeg ikke få det, svarer hun åpenhjertig, før hun utdyper:

- Jeg målte lavt på noe på en blodprøve, noe som kunne ført til at det kunne oppstått komplikasjoner. Når jeg fikk den beskjeden tenkte jeg: Nei! Hva gjør vi da? Da må vi gjøre noe annet, innrømmer hun, og legger ikke skjul på at hun er stolt over seg selv.

FAR OG DATTER: Her er Beatrices kjæreste Kevin som holder sin nyfødte datter Erika. Foto: Privat
FAR OG DATTER: Her er Beatrices kjæreste Kevin som holder sin nyfødte datter Erika. Foto: Privat Vis mer

Røper navnet

Kjæresten fikk være med under hele fødselen, og Fjell roser ham for måten han har vært der for henne under hele svangerskapet.

- Fy fader for en støttespiller han har vært. All ære til ham, sier hun.

Parets nyfødte datter har fått navnet Erika.

- Vi ble egentlig enige om navn før vi visste kjønnet. Vi tenkte over hva babyen skulle hete hvis det ble jente eller gutt. Vi ble enige om at Erika var et fint navn. Så da ble dét det.

SPENNENDE TID I VENTE: I dag fikk familien på tre reise hjem fra sykehuset. Foto: Privat
SPENNENDE TID I VENTE: I dag fikk familien på tre reise hjem fra sykehuset. Foto: Privat Vis mer

Som nevnt gikk paret til innkjøp av et hus tidligere i år. Huset hadde de planer om å flytte inn i før terminen.

- Rakk dere å komme på plass i det nye huset?

- Ja, det gjorde vi. Vi tok over huset 1. mai. Det gikk veldig fint å flytte som høygravid, jeg har hatt mye energi gjennom graviditeten, svarer hun.

SKREMT: Det er ikke bare-bare å være rundt store kyr. Video: TV 2 Vis mer

Bekkenlåsning

Fjell påpeker også at hun var heldig som slapp unna kvalmen.

- Det var kanskje to til tre uker med kvalme, men det var det. Jeg kastet ikke opp en eneste gang. Jeg hadde det ganske greit.

Men helt billig unna slapp hun ikke. Fjell forklarer nemlig at hun hadde bekkenlåsning under svangerskapet.

Ifølge Klinikk for Alle er bekkenlåsning som oftest lokalisert på en side bak i bekkenet, men kan også kjennes på begge sider. Den kan gi strålesmerter ned i setemuskulatur, lyske og lår, og smertene beskrives gjerne som skarpe eller som en stivhet.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avslørte 30. desember at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Her var hun på «P3morgen» og snakket om fødselen. Video: NRK Vis mer

- Det ble en låsning i bekkenet fra ganske tidlig av, så jeg har måttet gå jevnlig til kiropraktor og fysioterapeut. Det stabiliserte seg helt på slutten egentlig, når babyen endelig hadde kommet seg ned i bekkenet og snudd seg riktig. Da ble alt mye bedre, men det var veldig tungt på slutten. Jeg kjente at jeg gledet meg til å få henne ut, innrømmer Fjell.

I dag får paret endelig ta med seg nyfødte Erika hjem for første gang, noe de begge gleder seg stort til. I tiden fremover påpeker Fjell at de bare må ta det som det kommer.

- Vi må finne ut av rutiner og bli kjent med Erika, legger hun til.

LES OGSÅ: Mister håret etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer