«Jakten på kjærligheten»:

Babylykke for «Jakten»-par

Audun Trøsvik (41) og Marte Flemmen Berg (32) ble foreldre.

FAMILIEFORØKELSE: Audun Trøsvik (41) og Marte Flemmen Berg (32), som ble kjærester under fjorårets «Jakten på kjærligheten», har fått en sønn. Foto: Espen Solli / TV 2
FAMILIEFORØKELSE: Audun Trøsvik (41) og Marte Flemmen Berg (32), som ble kjærester under fjorårets «Jakten på kjærligheten», har fått en sønn. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Da rakfiskbonden Audun Trøsvik (41) traff Marthe Flemmen Berg (32) under innspillingen av realitydatingprogrammet «Jakten på kjærligheten» i fjor, var det full klaff.

Paret har vært kjærester siden, og denne måneden ble tv-duoen foreldre for første gang - til en liten gutt. Det skriver TV 2s «God kveld Norge».

- At det skulle gå så bra som det gjorde hadde jeg ikke trodd, forteller Trøsvik til programmet. Han opplyser at alt står bra til med mor og barn.

- Var ikke så mye å lure på

I april ble det kjent at Flemmen Berg flytter inn på Trøsviks gård i Valdres, og at «Jakten»-paret dermed blir samboere.

Da Dagbladet snakket med sistnevnte tidligere denne måneden, bodde paret fortsatt hver for seg. Ha la ikke skjul på at kjøreavstanden mellom Molde, der kjæresten bor, og Valdres, er upraktisk.

- Det er seks timer med kjøring. Det er ikke ideelt. Vi får ikke sett hverandre så ofte som jeg ønsker, men jeg håper det at det blir en endring etter hvert, fortalte Trøstvik.

Han følte tidlig i prosessen, under tv-innspillingen, at Marthe Flemmen Berg var den rette for ham. Det viste seg å være en gjensidig tanke.

- Hun ble værende på gården etter at innspillingen var ferdig, og jeg følte egentlig at vi var kjærester allerede da. Det gikk seg til naturlig. Det var ikke så mye å lure på, fortalte Trøstvik, og fortsatte:

- Jeg trives veldig godt. Hele prosjektet har egentlig gått over all forventning. Når en først har eksponert seg såpass mye, er det greit at det blir vellykka, at man får noe igjen for det.

Flere «Jakten»-babyer

De nybakte foreldrene er ikke alene om å få en «Jakten»-baby.

Allerede året etter innspillingen i 2013 ble Valdres-bonden Øyvind Leine Thune og frieren Elise Edvardsen foreldre til lille Kristo, og i dag nyter familien det gode liv på landet.

Wenche Søndrol og Thor Even Furvann, som ble landskjent da de fant kjærligheten i den aller første sesongen av «Jakten på kjærligheten», har på sin side fått to barn sammen.

LES OGSÅ: Avslører endringer i «Jakten på kjærligheten».

FØRSTE KYSS: Stranda-bonden Martin Vågsæter gav frieren Thea årets første «Jakten»-kyss i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. VIDEO: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer