Janni og Jon Olsson Delér:

Babylykke for influenserparet

Fikk en liten datter.

TOBARNSFORELDRE: Bare et drøyt år etter at Janni og Jon Olsson Delér fikk sitt første barn, har de nå blitt foreldre igjen. Foto: Hampus Marcussen
TOBARNSFORELDRE: Bare et drøyt år etter at Janni og Jon Olsson Delér fikk sitt første barn, har de nå blitt foreldre igjen. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elleve måneder etter at de ble foreldre for første gang til sønnen Leon, kunne det svenske influenserparet Janni (31) og Jon Olsson Delér (38) dele den hyggelige nyheten om at de ventet sitt andre barn sammen.

Paret, som giftet seg på Marbella i 2018, har siden avslørt at de ventet en lita jente sammen, og i begynnelsen av denne måneden var ventetiden over.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Avslører navnet

En uke for termin kom datteren ut i en heidundranes fart, skal vi tro den nybakte tobarnsmoren, noe både Janni og Jon har delt med følgerne sine på Instagram, hvor de til sammen følges av over 2,3 millioner.

Babyen veide 3405 gram og var «53 centimeter med ekte kjærlighet», skrev moren i sosiale medier. Det skulle imidlertid gå tre dager fra babynyheten ble kjent før de valgte å avsløre hva de har kalt den lille jenta.

Mens sønnen heter Leon, har datteren fått navnet Leia. Siden har følgerne fått se flere bilder av familiens nye tilskudd.

«En av de beste dagene i livet vårt. Dette var bare 12 dager siden, men på en eller annen måte føles det som lenge siden. Det var en vill opplevelse, og la meg bare få si at jeg er glad jeg rakk frem til sykehuset, for denne jenta ville ut raskt», skriver Janni, som legger til at hun ikke skjønner hvordan ektemannen klarte å filme fødselen, ettersom den var over på 30 minutter.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avsørte 30 desember at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Nå har hun vært på «P3morgen» og snakket om fødselen. Video: NRK Vis mer

Eksklusiv hverdag

I fjor sommer feiret Jon og Janni to år som mann og kone. Bryllupsdagen markerte de begge ved å se tilbake på den store dagen på Instagram.

«Jeg kan ikke tro at dette er to år siden i dag. Gratulerer så mye med bryllupsdagen min kjære Jon», skrev 31-åringen, og fortsatte:

«Jeg er så glad for at jeg får tilbringe livet mitt med deg og nå også vårt lille favorittmenneske som vi har skapt. Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet med deg».

Til vanlig er ekteparet bosatt i Monaco, og deler stadig bilder fra en eksklusiv hverdag hvor eksotiske reiser og yacht-liv. Deres villa på Marbella er også ofte en del av pakken.

LES OGSÅ: Sjokkerer med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer