«Farmen»-profil Sol-Maja:

Babylykke for «Farmen»-profilen

- Det er utrolig travelt, men absolutt verdt det.

TREBARNSMOR: Sol-Maja Otterstad har hatt nok å hengre fingrene i etter deltakelsen sin i realityprogrammet. Foto: Privat
TREBARNSMOR: Sol-Maja Otterstad har hatt nok å hengre fingrene i etter deltakelsen sin i realityprogrammet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

For ni år siden entret den da 20 år gamle bergensjenta Sol-Maja Otterstad «Farmen». Hun skulle da, i likhet med et knippe andre deltakere, reise hundre år tilbake i tid og leve som de gjorde på den tiden.

Selv om Otterstad var den første kvinnen som ble slått ut i sin «Farmen»-sesong, kan hun fortelle at hun slett ikke angrer på deltakelsen sin.

Travel tilværelse

Etter deltakelsen har det gått slag i slag for 29-åringen. Hun har utdannet seg til barneskolelærer, og fått seg samboer og tre barn - en tilværelse hun nyter, men tidvis kan synes er litt travel.

- Livet er nydelig. Jeg er ekstremt takknemlig for alle de fine menneskene jeg har rundt meg, god helse og generelt at livet er så trygt og godt, sier hun til Se og Hør Reality Awards.

- Jeg velger å være lykkelig over selv de minste ting. Bare det at jeg kan hente meg iskaldt vann i springen eller ta meg en varm dusj, er en luksus veldig mange mennesker i verden ikke har. Det burde flere være flinkere å sette pris på, legger hun til.

Småbarnsmamma

Otterstad forteller at selv om hun var ferdig utdannet lærer allerede i 2019, har hun ikke rukket å praktisere læreryrket så mye som hun kanskje skulle ønske. Årsaken til det er enkel; Etter at hun var ferdigutdannet har hun tilbrakt mye tid i mammapermisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer