STOR STJERNE: Australske Toni har den siste tiden hatt roller i en rekke Hollywood-filmer. Her er hun med "I dine sko"-motspilleren Cameron Diaz. Foto: All Over Press
STOR STJERNE: Australske Toni har den siste tiden hatt roller i en rekke Hollywood-filmer. Her er hun med "I dine sko"-motspilleren Cameron Diaz. Foto: All Over PressVis mer

Babylykke for Collette

"I dine sko"-stjernen kan snart høre lyden av små barneføtter.

SEHER.NO: Den australske skuespillerinnen Toni Collette (34) og musiker-ektemannen Dave Galafassi har offentliggjort at de venter sitt første barn sammen.

- Vi er veldig glade. Vi er overlykkelige. Det er litt rart, egentlig, for i de tre siste filmene mine har jeg spilt gravid. Jeg har lurt på hva universet har prøvd å fortelle meg. Men jeg tror ting skjer når det er meningen at de skal skje, sier "Little Miss Sunshine"-skuespillerinnen ifølge Femalefirst.

Toni og ektemannen spiller sammen i rockebandet Toni Collette and the Finish, hvor Dave er trommis. Paret har vært gift siden 2003.

Og skuespillerinnen skulle være godt rustet til å takle den ekstra babyvekten graviditeten vil medføre. For rollen som Muriel i "Muriel's Wedding" fra 1994, måtte den søte stjernen legge på seg nesten 20 kilo på syv uker!