Ida Wulff:

Babylykke for bloggstjernen

Har blitt mamma for første gang.

BLE FORELDRE: Ida Wulff og forloveden, Dennis Andersen, har blitt foreldre. Foto: Privat
BLE FORELDRE: Ida Wulff og forloveden, Dennis Andersen, har blitt foreldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august ble det kjent at toppblogger Ida Wulff, som i en årrekke har vært en av landets største bloggere - nå influenser - ventet sitt første barn med forloveden Dennis Andersen.

Til sine nærmere 35 000 følgere på Instagram delte hun nemlig nyheten om at paret skulle bli foreldre.

«Vi har laget et lite menneske», skrev hun i innlegget, sammen med et bilde av henne, forloveden og en utskrift fra ultralyden.

I tiden etter har hun også avslørt at de ventet en liten gutt.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Ble foreldre

Gjennom graviditeten har bloggeren delt hyppige statuser om svangerskapets opp- og nedturer, og i helgen var det helt tydelig at det nærmet seg en slutt på graviditeten.

I et innlegg på Instagram skrev hun blant annet:

«15 dager til termin, men her sitter jeg plutselig. Lettere sjokkert men mest lettet. For etter taco, brettspill og lørdagskos i går kveld, ble ikke den dårlige magefølelsen borte. Lite liv i magen kombinert med at vekstkurven har flatet ut, gjorde at vi kjørte til sykehuset sent på kvelden for å få en sjekk».

Det førte blant annet til at fødselen ble satt i gang med ballong.

Wulff delte også flere innlegg på Instagrams historiefunksjon, der hun gjorde følgerne sine kjent med at hun var innlagt på sykehuset og at fødselen skulle settes i gang.

BABY: Slik avslørte Ida Wulff babynyheten mandag ettermiddag. Foto: Skjermdump fra Instagram
BABY: Slik avslørte Ida Wulff babynyheten mandag ettermiddag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Nå kan paret dele den gledelige nyheten om at den lille babyen har ankommet verden.

Det gjør hun på Instagram story mandag ettermiddag, der hun skriver at sønnen kom til verden i natt.

«Fødte verdens fineste lille gutt i natt. En fantastisk opplevelse. Oppdaterer dere mer så fort jeg orker, hilsen zombie-mamma», skriver Wulff.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Fridde på julaften

Det var i desember i 2019 at duoen forlovet seg, etter å ha vært sammen i flere år. Den gang fridde Andersen på julaften.

- Favorittmennesket mitt fridde til meg på julaften, og etter å ha forsikret meg 10 ganger om at det ikke var en prank, sa jeg selvfølgelig JA, skrev hun ved et bilde av henne og kjæresten.

Den gang fortalte paret til VG at de ikke hadde satt noe dato for bryllupet ennå.

Ida Wulff var på et tidspunkt landets mest populære blogger. Hun var en av dem som startet tidligst, og huskes trolig av mange for sine inspirerende, morsomme og ærlige innlegg.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer