BLIR PAPPA: - Etter så mye spekulasjoner og kommentarer, er det bare for oss å bekrefte at paret venter barn i starten av 2009. sier Bernals produksjonsfirma, Canada Films, i en pressemelding, skriver FemaleFirst. Foto: All Over Press
BLIR PAPPA: - Etter så mye spekulasjoner og kommentarer, er det bare for oss å bekrefte at paret venter barn i starten av 2009. sier Bernals produksjonsfirma, Canada Films, i en pressemelding, skriver FemaleFirst. Foto: All Over PressVis mer

Babylykke for Bernal

Bekrefter at babyen kommer i starten av 2009.

SEHER.NO: Filmstjernen Gael Garcia Bernal (29) skal bli pappa for første gang. "Babel"-skuespilleren avslører nemlig at kjæresten hans, den argentinske skuespilleren Dolores Fonzi (30), er gravid.

- Etter så mye spekulasjoner og kommentarer, er det bare for oss å bekrefte at paret venter barn i starten av 2009. sier Bernals produksjonsfirma, Canada Films, i en pressemelding, skriver FemaleFirst.

Rykter rundt graviditeten har sirkulert siden mai måned, selv om de to hovedpersonene opprinnelig hadde bestemt å holde alt rundt forholdet deres privat.

Bernal og Fonzi møtte hverandre under innspillingen av "Private Lies" i 2001. 29 år gamle Bernal, kjent fra filmer som "Dårlig oppdragelse" og "Og mora di også", har tidligere datet Natalie Portman.
Samtidig har han fått mye oppmerksomhet for kontroversielle rollevalg og for villig å kle av seg foran kamera. Gael ble for alvor stjerne etter sin rolle i "Y Tu Mama Tambien" i 2001.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Rektor kalte meg for en hore