Mena Suvari:

Babylykke for «American Pie»-stjernen (42)

Avslører kjønn og navn.

ENDELIG MAMMA: Mena Suvari har vært åpen om utfordringene for å bli mamma. Nå er endelig babyen her. Foto: Mediapunch/REX/NTB
ENDELIG MAMMA: Mena Suvari har vært åpen om utfordringene for å bli mamma. Nå er endelig babyen her. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober kunne skuespiller Mena Suvari (42), kjent for filmer som «American Beauty» og «American Pie» avsløre at hun og ektemannen Michael Hope ventet sitt første barn sammen.

«Den største, mest dyrebare gaven har kommet vår vei. Gjennom alle traumer, gjennom all kamp, gjennom alle tvil, har vår lille engel valgt oss», skrev hun blant annet på Instagram da.

Fredag ble det imidlertid kjent at ventetiden er over for paret. Det bekrefter en talsperson for skuespilleren, som forteller til People at både mor og barn har det bra.

Vanskelig vei

Videre kommer det frem at paret fikk en liten sønn tidligere denne måneden, som de har valgt å kalle Christopher Alexander Hope. Den nybakte mora har så langt ikke delt den hyggelige nyheten selv.

Veien til å bli foreldre har tilsynelatende vært lang for Suvari og ektemannen. Overfor People åpnet nemlig 42-åringen seg om graviditeten.

- Det er fremdeles en prosess for meg for å akseptere at noe så nydelig kan skje for meg. Det har vært en veldig følelsesladd opplevelse, fortalte hun til magasinet, og la til at hun fremdeles ikke kunne tro at hun var gravid.

Skuespilleren fortalte også at paret i lang tid har forsøkt å få barn.

- Jeg målte temperaturen min hver morgen og tisset på tester som viste om jeg hadde eggløsning. Du forventer at det skal skje, men det gjorde ikke det for meg. Da ble jeg overveldet og stresset, sa hun.

Tre ekteskap

Skuespilleren og ektemannen giftet seg i all hemmelighet etter to år som kjærester i 2018.

- Det er fantastisk. Vi er lykkelige. Alle gode ting er tre, jublet hun etter bryllupet i 2018.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Suvari har nemlig vært gift to ganger tidligere. Fra 2000 til 2005 var Mena gift med Robert Brinkmann, og fra 2010 til 2012 med musikkprodusenten Simone Sestito.

Om sitt tredje bryllup har hun tidligere sagt følgende:

- Det var veldig intimt. Det var vakkert. Jeg hadde mine nærmeste venner rundt meg. Det føltes betydningsfullt. Etter alle disse åra, med mange opp- og nedturer, er det veldig fint å ha slått seg til ro. Spesielt på dette tidspunktet i livet mitt.

LES OGSÅ: - Tror ikke forholdet vil vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer