Alanis Morissette:

Babylykke for 90-tallsstjernen

- Nå er han her, stråler 45-åringen.

NYBAKT MAMMA: 1990-tallsstjernen Alanis Morissette har blitt mamma for tredje gang. Nyheten deler hun med fansen på Instagram. Foto: NTB scanpix
NYBAKT MAMMA: 1990-tallsstjernen Alanis Morissette har blitt mamma for tredje gang. Nyheten deler hun med fansen på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunne artist Alanis Morissette og ektemannen, Mario «Souleye» Treadway, juble. Paret kunne nemlig avsløre at de ventet sitt tredje barn sammen - det i en alder av 44 og 38 år respektivt. Siden da har begge fylt år, og er nå 45 og 39 år gamle.

Sangeren, kjent for store 90-tallshits og karaokeslagere som «Iconic» og «You Oughta Know», valgte å offentliggjøre svangerskapet på Instagram. Der viste hun frem den voksende magen, og det var åpenbart at hun var godt inne i andre trimester der hun stod og poserte.

Nå er ventetiden over. På samme bildedelingstjeneste har hun valgt å kunngjøre at den lille gutten har kommet, og at det står bra til med mor og barn.

HURRA: Alanis Morissette og ektemannen ble foreldre for tredje gang. Foto: NTB scanpix
HURRA: Alanis Morissette og ektemannen ble foreldre for tredje gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Delte bilde

Parets nye sønn har fått det klingende navnet Winter Mercy Morissette-Treadway.

«Nå er han her», skriver sangeren på Instagram, etterfulgt av en emneknagg som viser til at hun «hele livet har drømt om å elske dere tre».

Der henviser hun altså til sine to andre barn. Kommentarfeltet renner over av gratulasjoner, der flere kolleger og venner hyller det lille mirakelet. Vår egen Maria Mena (33) følger Morissettes konto, og har likt bildet av parets nyfødte sønn.

Morissette avslører samtidig at lille Winter Mercy kom til verden den 8. august, altså for noen dager siden. Det er å anta at familien på fem har nytt tiden sammen med den lille poden i fred og ro før kunngjøringen nå altså kom.

PÅ SCENEN: Morissette sto nylig på scenen da festivalen Kaaboo ble arrangert. Fansen kunne tydelig se den voksende magen hennes. Foto: NTB scanpix
PÅ SCENEN: Morissette sto nylig på scenen da festivalen Kaaboo ble arrangert. Fansen kunne tydelig se den voksende magen hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Morissette og rapperen Treadway giftet seg i mai 2010 i Los Angeles, og syv måneder senere ble de foreldre for første gang, da sønnen Ever (9) så dagens lys.

Før fødselen for åtte år siden hadde artisten gledet seg stort til å ta fatt på morsrollen. Men da sønnen kom til verden, innså Alanis at hun var langt fra forberedt på livet som nybakt mamma.

Ikke klar

- Ingen fortalte meg om fødselsdepresjon. Etter å ha satt historier jeg hørte fra andre inn i en fantasi som inkluderte glede og engledans, så jeg for meg at tiden etter fødselen skulle være en ren idyll, fortalte hun til iVillage.com.

- Jeg er fremdeles overrasket over hvor lite jeg visste om hva jeg hadde i vente. Jeg satt og håpet på at noen ville komme og ta seg av min lille sønn slik at jeg selv kunne sitte i et hjørne og gråte. Jeg gråt så mye mens jeg gikk langs en vei at jeg skremte en hund.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Alanis innrømmet videre at hun slet seg gjennom mange måneder før hun endelig følte seg kompetent som mor.

Sommeren 2016 ble Ever storebror til lille Onyx (2), og samme høst åpnet artisten opp om sin «fantastiske» sønn.

- Han begynner virkelig å få sin egen personlighet. Vi har noen utrolige filosofiske samtaler om utenomjordiske vesener, galakser og om hva Gud er, delte hun den gang med US Weekly.

I fem år var Morissette kjæreste med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (42). De rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i 2007. Reynolds er i dag gift med Blake Lively (31) som han har to døtre sammen med. Paret venter sitt tredje barn i løpet av året.

LES OGSÅ: Fant lykken med 13 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer