Anne og Anders Holch Povlsen:

Babylykke etter tragedien

Ekteparet mistet tre av fire barn under terrorangrepet i Sri Lanka. Nå har de fått en sønn.

FORELDRE IGJEN: Anne og Anders Holch Povlsen har fått en sønn. Foto: Jonas Olufson/Ritzau/NTB
FORELDRE IGJEN: Anne og Anders Holch Povlsen har fått en sønn. Foto: Jonas Olufson/Ritzau/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anders Holch Povlsen (48), daglig leder i klesgiganten Bestseller, opplevde sammen med kona Anne Holch Povlsen (43) marerittet i påsken 2019.

Seks eksplosjoner på Sri Lanka, tre rettet mot kirker og tre mot luksushoteller, utgjorde et av de mest grusomme terrorangrepet noensinne.

Én av eksplosjonene rammet altså hotellet som den rike, danske familien bodde på. Tre av deres barn, Alma, Agnes og Alfred, omkom i terrorangrepet som tok livet av 321 mennesker. Bare ekteparet og datteren Astrid overlevde.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

I mars i fjor kom gladnyheten om at Holch Povlsen hadde fått tvillinger. Nå smiler lykken igjen, og familien har fått et nytt tilskudd i form at en liten gutt.

- Jeg kan bekrefte at Anne og Anders har vært under lykkelige omstendigheter, og onsdag 29. september ble de foreldre til en velskapt sønn. Familien ønsker sin lille sønn hjertelig velkommen og er umåtelig takknemmelige for at han har kommet til verden, sier Anders Holch Povlsens privatsekretær Sanne Møller til danske BT.

Anders Holch Povlsen er ifølge magasinet Forbes Danmarks rikeste mann og god for rundt 40 milliarder kroner.

GRÅTER: I en episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

I slutten av 20-årene overtok han foreldrenes livsverk, klesimperiet Bestseller, som blant andre inkluderer merkene Vero Moda og Jack & Jones.

Holch Povlsen blir beskrevet som mediesky, og har gjennom hele barnas liv holdt dem unna rampelyset. Familien var på påskeferie da terroren rammet.

LES OGSÅ: Mistet to av barna sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer