Gordon Ramsay:

Babylykke etter spontanaborten

- Endelig vant vi en Oscar.

STOR FAMILIE: Gordon og kona Tana er nå foreldre til tre jenter og to gutter. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Gordon og kona Tana er nå foreldre til tre jenter og to gutter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første januar kom nyheten om at kjendiskokken Gordon Ramsay (52) og kona Tana Ramsay (44) ventet sitt femte barn sammen.

Dette avslørte ekteparet, som har vært gift i 22 år, i en video på Instagram. Sammen med barna Matilda (17), Megan (21) og tvillingene Holly og Jack (19) ønsket familien fansen et godt nytt år, før Tana overrasket med å vise frem sin struttende mage.

Torsdag slipper Gordon jubelen i taket på sosiale medier nok en gang. Nå er nemlig attpåklatten kommet til verden.

- Etter tre Bafta-priser og en Emmy ... Endelig vant vi en Oscar. Velkommen Oscar James Ramsay, som kom i tide akkurat til lunsjen, kl 12.58, i dag!

Den hyggelige annonseringen kommer nesten tre år etter at duoen gikk gjennom alle foreldres verste mareritt. Sommeren 2016 mistet de nemlig sitt ufødte barn i femte måned.

I et innlegg på Facebook åpnet paret om den dype sorgen de gikk gjennom.

- Hei, dere. Tana og jeg ønsker å takke dere alle for all støtten de siste ukene. Vi har hatt en helt grusom helg etter at Tana dessverre mistet sønnen vår i femte måned. Vi støtter hverandre i familien, men vi ønsker å takke alle for en fantastisk støtte og gode tanker. Spesielt ønsker jeg å takke de ansatte ved Portland Hospital for alt dere har gjort, skrev TV-profilen den gang i den åpenhjertige meldingen.

Saken fortsetter nedenfor.

Streng far

I 2013 fikk flere fans bakoversveis da pappa Ramsay avslørte at han hadde installert skjult kamera på datterens soverom for å ha oversikt over hva som skjedde når hun hadde gutte besøk.

Fire år senere sjokkerte stjernekokken igjen. Da fortalte han nemlig at når han familien reiser på ferier, så sitter han og kona på første klasse. Det får derimot ikke barna lov til.

I ettertid forklarte han hvorfor.

- De har ikke jobbet i nærheten av så hardt til å ha råd til det, sa han ifølge Independent.

Ramsay var på det tidspunktet angivelig verdt omtrent 324 millioner kroner, men ønsket likevel at barna skal ha et perspektiv på pengebruk.

I intervjuet fortalte han at han ikke så poenget i at hans fire barn skal kaste bort tusenvis av kroner på å reise førsteklasse.

- Jeg ønsker ikke at de skal sitte der og spise en 10 retters meny med champagne, uttalte Gordon, og la til at han heller lar barna få bruke litt ekstra penger på aktiviteter utenfor flyet.

LES OGSÅ: Robbie Williams: - Det pleide å være strippere og kokain

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer