Vanessa Morgan og Michael Kopech:

- Babylykke etter sjokk-bruddet

Vanessa Morgan og Michael Kopech skilte lag i fjor. Nå har de fått barn.

BABYLYKKE: Ifølge E! News har eksparet Vanessa Morgan og Michael Kopech blitt foreldre. Foto: Pa Photos / NTB
BABYLYKKE: Ifølge E! News har eksparet Vanessa Morgan og Michael Kopech blitt foreldre. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor ble det kjent at «Riverdale»-stjernen Vanessa Morgan (28) ventet barn sammen med baseballspilleren Michael Kopech (24). Det avslørte skuespilleren i et innlegg på Instagram, der hun skrev at de ventet en sønn i januar.

Kort tid etterpå kom imidlertid sjokknyheten om at Kopech hadde tatt ut skilsmisse. E! News meldte den gang at 24-åringen søkte om skilsmisse før de offentliggjorde gravidnyheten. Bruddet kom nok overraskende på mange, for bare syv måneder i forveien hadde de gitt hverandre sitt ja.

Bruddet var imidlertid et faktum, og siden den gang har eksparet levd fra hverandre. Nå kan Morgan og Kopech imidlertid smile over at sønnen endelig har meldt sin ankomst.

- Vanessa har fått barnet, og Michael er ved hennes side. De er begge ekstremt lykkelige, sier en kilde til E! News.

Verken Morgan eller Kopech har selv bekreftet fødselen, og det er heller ikke kjent når barnet kom til verden.

«Riverdale»-stjernen har gjennom graviditeten delt flere oppdateringer i sosiale medier, senest i desember da hun skrev at hun var klar for å bli mor.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Skilsmisse

Gravidnyheten ble som nevnt kjent bare noen uker etter at Michael Kopech tok ut skilsmisse i juni i fjor. Bruddet ble offentlig kjent først noen dager etter at Morgan kunngjorde overfor sine ni millioner Instagram-følgere at de skulle bli foreldre.

Det var kanskje også grunnen til at hun innledet innlegget med å fortelle at hun var usikker på om hun skulle holde graviditeten skjult eller ei.

«Jeg er overlykkelig over å ønske min lille babygutt velkommen til denne verden i januar. Det er som om alt jeg trodde betydde noe i livet, har endret seg fullstendig», skrev hun den gang.

I innlegget fulgte blant annet bilder og videoer fra en angivelig baby shower, graviditetstest, ultralyd - samt en dansende, tilsynelatende lykkelig, Morgan.

Men bare noen dager etter babykunngjøringen kom sjokknyheten om at Kopech ville skille seg. Den angivelige skilsmissen kom bare syv måneder etter at stjerneparet ga hverandre sitt ja. De skal ha møttes gjennom sosiale medier i 2018.

- I dag sverget jeg til min bestevenn for resten av livet, og det var en dag tilbrakt med de vi elsker, i et rom fylt av endeløs kjærlighet. Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt med ham, fortalte 28-åringen til E! News etter bryllupet.

Verken Morgan eller Kopech har selv kommentert bruddet.

LES OGSÅ: - Har forandret livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer