Nick Carter:

Babylykke etter gravid-sjokk

- Vi gikk gjennom noen mindre komplikasjoner.

FIRE BLE FEM: Nick og Lauren Carter har blitt foreldre igjen. Her avbildet sammen i 2015. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
FIRE BLE FEM: Nick og Lauren Carter har blitt foreldre igjen. Her avbildet sammen i 2015. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom den koselige nyheten om at «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (41) og kona Lauren (37) ventet sitt tredje barn sammen.

Duoen, som giftet seg i 2014, har fra før av sønnen Odin Reign (5) og datteren Saoirse (1,5).

Fryktet svulst

Lykken over graviditeten var spesielt stor ettersom paret tidligere hadde vært gjennom flere spontanaborter, og Lauren trodde rett og slett ikke at hun kunne bli gravid igjen.

Duoen hadde snakket om surrogati med tanke på et tredje barn, så derfor var overraskelsen stor da de oppdaget at de skulle bli foreldre igjen.

- Jeg fant ikke ut at jeg var gravid før jeg var omtrent fem og en halv måned på vei. Jeg hadde ingen symptomer, jeg hadde ingenting som tydet på at jeg var gravid, fortalte 37-åringen til People i januar.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Da hun merket at noe beveget seg i kroppen hennes, fryktet hun det var noe galt og ville oppsøke lege.

- Jeg trodde jeg hadde en svulst fordi det var bare ikke mulig at jeg var gravid, basert på min medisinske historie, delte hun videre.

Da ekteparet kom til legen mottok de derimot den gledelige nyheten.

Komplikasjoner

Og nå er deres tredje barn kommet til verden. Det avslører den tidligere boyband-stjernen selv på Twitter torsdag. Fødselen skal derimot ikke ha gått helt smertefritt for seg.

- Vi er stolte over å kunne annonsere at babyen offisielt er her. Men som foreldre vet så altfor godt går ikke ting alltid helt etter planen. Vi gikk gjennom noen mindre komplikasjoner, men etter første natt ser det litt bedre ut, skriver han, og fortsetter:

- Jeg vil takke alle for bønner og gode tanker i denne perioden. Vi skal holde dere oppdatert.

Det nybakte foreldreparet har foreløpig ikke avslørt babyens kjønn eller navn.

Onsdag delte Carter et bilde av seg selv på Instagram hvor han sitter med hodet i hendene på sykehuset. Utifra teksten hintet han allerede her om at fødselen bød på problemer.

- Ja, jeg er en troende. Jeg ber Gud gi oss styrke til å beskytte mor og barn, skrev han.

«Sønderknust»

Og det er slett ikke rart at duoen sitter med frykt i seg for at noe skal gå galt. Høstet 2018 mistet de nemlig sin ufødte datter - tre måneder inn i svangerskapet.

Tilbake satt ekteparet med en bunnløs sorg.

- Gud gi oss fred i denne tøffe stunden. Jeg så virkelig frem til å møte henne. Jeg er sønderknust, skrev Carter på Twitter den gang.

Lauren har tidligere også forklart at hun opplevde en rekke utfordringer under graviditeten med sin førstefødte.

- I begynnelsen av svangerskapet opplevde jeg flere komplikasjoner og vi var ikke sikre på om det ville gå. Jeg turte ikke å knytte meg til babyen før jeg var kommet til andre trimester, fordi jeg ikke var sikker på hva som ville skje, har hun uttalt, ifølge Contact Music.

Før Odin kom til verden mistet hun også et barn. I 2015 åpnet hun seg opp om sin første spontanabort.

- Det gikk veldig hardt innpå Nick. Og det var vondt å se ham først bli så lykkelig over noe for deretter å bli så knust, fortalte hun den gang, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Mister håret etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer