Usher:

Babylykke åtte måneder etter fødsel

Artisten blir pappa for fjerde gang.

FIREBARNSFAR: Usher og kjæresten fikk en datter i fjor høst. Nå venter de barn igjen. Foto: Splash News / NTB
FIREBARNSFAR: Usher og kjæresten fikk en datter i fjor høst. Nå venter de barn igjen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Om den verdensberømte artisten Usher (42) og kjæresten Jenn Goicoechea (37) har hastverk eller ei vites ikke, men det som i hvert fall er sikkert er at de ikke ligger på latsiden.

Denne uken kan de nemlig avsløre at de venter sitt andre barn, bare åtte måneder etter at datteren Sovereign Bo kom til verden i september, skriver People.

Dette blir parets andre barn sammen. Usher har også to fra ekteskapet med Tameka Foster, som han var gift med i to år fra 2007.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Matchet

Torsdag kveld viste Goicoechea frem den voksende babymagen på den røde løperen i forbindelse med iHeartRadio Music Awards, hvor Usher var programleder.

Stjerneparet matchet i helsvarte antrekk fra topp til tå, og de poserte tilsynelatende mer enn gjerne for fotografene. På bildene holder artisten på kjærestens mage.

Da de ble foreldre i fjor høst skrev sangstjernen på Instagram at de følte seg velsignet og fulle av kjærlighet etter å ha fått en datter.

Storebrødre

Bare et par måneder senere viste artisten fram den lille jenta da han gjestet Ellen DeGeneres Show. Her kunne han også avsløre at datteren kom til verden tidligere enn planlagt.

Usher har som nevnt tidligere vært gift med Tameka Foster, som han har sønnene Usher Raymond V (13) og Naviyd Ely (12) med.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Ifølge den berømte faren gleder guttene seg over å være storebrødre.

- Men samtidig er de litt overbeskyttende, til og med med meg noen ganger. Ettersom de blir eldre blir jeg en mindre kul pappa, så nå starter jeg dette på nytt og er midtpunktet for Sovereign, fortalte han til Ellen DeGeneres.

Skilsmisser

Seks år etter bruddet med Foster giftet han seg igjen i 2015 med Grace Miguel. R&B-artisten og hans den gang nye flamme begynte å date bare kort tid etter skilsmissen, men i 2018 ble det kjent at heller ikke dette ekteskapet skulle vare.

- Etter nøye overveielse har vi bestemt oss for å ta ut separasjon, het det da i en uttalelse fra Usher og Miguel.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

LES OGSÅ: - Vent ... Er du gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer