- Babyklare menn bør sjekke opp Else

Sigrid Bonde Tusvik håper TV-venninnen Else Kåss Furuseth snart får barn.

SEOGHØR.NO: I april ble Sigrid Bonde Tusvik (33) mor for første gang da lille Jenny kom til verden. TV-kameraer har fulgt komikerens vei til morsrollen i TV 2-serien «Sigrid blir mamma» som har premiere til høsten. 33-åringen er også aktuell i «Torsdag kveld fra Nydalen» og har sagt at hun vil ha med seg datteren på jobb. 

Nå tror hun flere i vennegjengen har blitt litt verpesyke etter å ha holdt hennes fem måneder gamle sjarmtroll og håper at venninnen og TV-kollega Else Kåss Furuseth lar seg inspirere. 

- Else er den i vennegjengen som bør få barn. Vi andre er ikke så rause, blide og snille. Hun er vergen til Jenny. Hvis det skjer noe med meg er det rett til Else fordi hun er så søt. Hun er den aller beste moren i Norge - uten barn, sier hun til Seoghør.no. 

Tusvik tar saken i egne hender og oppfordrer attraktive ungkarer til å sjekke opp venninnen. 

- Else må få seg kjæreste. Hvem som helst kan prøve seg på Else, for hun er singel. Hvis du vil ha barn, så er det bare å sjekke opp Else - så får du barn med en gang. 

Det er mer enn «Torsdag kveld fra Nydalen» de to venninnene har tilfelles. I fjor var Else Kåss konferansier for KK-mila, og i år er det Sigrids tur når løpet arrangeres i Oslo på lørdag. 

- Jeg for lov til å stå på scenen og se på alle de spreke damene. De hadde nok håpet at jeg skulle løpe, slik Else Kåss gjorde i fjor, men hun er mye sprekere enn meg så det er helt uaktuelt.

Sigrid er alt i form etter fødselen, men hevder hun ikke hadde orket å løpe de fem eller ti kilometerne som KKs lesere prøver seg på til lørdag.  

- Jeg blir så rød, sprengt og ødelagt av sånne ting. Jeg får vondt i skulderen, slik som alle utrente får. Det orker jeg ikke. 

LES OGSÅ: Her tar Else en «Oprah»