Gigi Hadid og Zayn Malik:

- Babyens kjønn er avslørt

Stjerneparet skal angivelig bli foreldre for første gang.

AV-OG-PÅ FORHOLD: Her er Gigi Hadid og Zayn Malik sammen under MET-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix
AV-OG-PÅ FORHOLD: Her er Gigi Hadid og Zayn Malik sammen under MET-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kom den hyggelige nyheten om at Gigi Hadid (25) og Zayn Malik (27) skal vente sitt første barn sammen.

Da meldte nemlig det amerikanske nettstedet TMZ at supermodellen er 20 uker på vei.

Onsdag hevder TMZ at de sitter på nye opplysninger rundt den angivelige graviditeten. Nemlig hvilket kjønn parets ufødte baby har.

«Familiekilder forteller oss at GH og ZM har blitt informert at det kommende barnet blir en jente», skriver nettstedet.

Videre forteller de at vordende mødre vanligvis kan finne ut av dette mellom uke 16 og uke 20 i svangerskapet, og at det derfor stemmer perfekt.

Til tross for at fans har gratulert paret under ulike bilder på Instagram, så har verken Gigi eller Zayn foreløpig kommentert TMZs påstander.

Subtilt hint?

TMZ spekulerer derimot videre på om paret røpet kjønnet til familiene sine sist helg. Da feiret nemlig Gigi sin 25-årsdag, og rundt to digre sølvballonger, som viste numrene 25, hang det også en blå og en rosa sløyfe.

I USA er det svært populært med et såkalt «gender reveal party», hvor de vordende foreldrene avslører kjønnet på babyen. Da gjerne ved å gjemme blå eller rosa konfetti inni en ballong som sprenges og dermed avslører overraskelsen.

Av-og-på forhold

Nyheten om den angivelige graviditeten kommer bare et par måneder etter at Gigi bekreftet at hun og Zayn hadde blitt kjærester igjen.

I et innlegg på sin uoffisielle Instagram-profil Gisposable, hvor hun kun poster bilder tatt med engangskamera, delte hun i anledning valentinsdagen et bilde av ham med følgende tekst:

- Hei, Valentin. Z på gården. Desember 2019.

Stjerneparet har nemlig hatt et av-og-på forhold de siste årene.

I fjor skapte 25-åringen blant annet en rekke overskrifter da hun innledet en romanse med «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26). Forholdet oppsto bare et drøyt halvår etter bruddet med Malik i desember 2018.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Glade på deres vegne

Det skal altså ha gått svært fort for «Victoria's Secret»-modellen og den tidligere «One Direction»-stjernen etter at de fant tilbake til hverandre igjen.

Ryktene om en gjenforening mellom dem oppsto etter at de ble observert hånd i hånd under Maliks bursdagsfeiring i midten av januar.

- Gigi og Zayn ble sammen rett før juleferien i desember. Zayn har tatt kontakt med Gigi den siste måneden og hun har gitt ham en ny sjanse, fortalte en kilde den gang.

Videre påpekte kilden at bruddet mellom dem virkelig var noe de behøvde, og at Hadid alltid har elsket Malik. Ifølge kilden var supermodellens familie overlykkelig over å se de to turtelduene sammen igjen.

- Alle er glade på deres vegne, og Yolanda og Bella har alltid elsket Zayn. De har alltid behandlet ham som en del av familien.

Hadid og Malik begynte først å date i 2015, før de etter to år som kjærester endte forholdet i mars 2018.

Kort tid etter bruddet ble de to derimot observert kyssende i New York, og ifølge Daily Mail fant de to imidlertid tilbake til hverandre i juni samme år, før de i slutten av 2018 gikk hver til sitt nok en gang.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

LES OGSÅ: - Nå blir vi en komplett familie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer