- Babyens kjønn er avslørt

Simon Cowell og Lauren Silverman har vært på ultralyd denne uken.

SKAL VENTE EN GUTT: Simon Cowell og Lauren Silverman gleder seg begge til å bli foreldre i februar neste år. Foto: REX/Nikos Vinieratos/All Over Press
SKAL VENTE EN GUTT: Simon Cowell og Lauren Silverman gleder seg begge til å bli foreldre i februar neste år. Foto: REX/Nikos Vinieratos/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer kom sjokkavsløringen om at Simon Cowell (53), som i mange år har levde det glade liv med piker vin og sang, skal bli pappa.

TV-dommeren hadde en hemmelig affære med kameratens kone Lauren Silverman (36), som resulterte i at hun ble gravid. Det var lenge usikkert hva Simon synes om babynyheten, men nylig fortalte han at han gleder seg til å bli far for første gang.

- Jeg er stolt over å skulle bli far. Det er ikke noe jeg har tenkt på tidligere, men nå synes jeg det blir fint. Ting har forandret seg i livet mitt den siste tiden - til det bedre. Lauren er veldig spesiell for meg, sa han til BBC.

Mandag var de vordene foreldrene på ultralyd for første gang, og Simon var i ekstase etter besøket og fortalte stolt om opplevelsen til UK Times.

- Jeg var med på en scanning i dag, og det var helt surrealistisk. Du kan bokstaveligtalt se at den lille tingen, som nå er i live, flytte rundt på seg. Jeg føler meg veldig faderlig akkurat nå, sa han.

Og nå hevder en kilde nær TV-stjernen at paret også har fått vite barnets kjønn.

- Han er overlykkelig over nyheten om at det blir en gutt, sier kilden til New York Daily News.LES OGSÅ: - Jeg gleder meg til å bli far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer