Jennifer Lawrence:

Babyens kjønn avslørt ved et uhell

Hollywood-stjernen ble mamma for første gang tidligere i år.

BLITT MAMMA: Jennifer Lawrence ble mor tidligere i år, men frem til nå har barnets kjønn vært ukjent. Foto: David Fisher/REX/NTB.
BLITT MAMMA: Jennifer Lawrence ble mor tidligere i år, men frem til nå har barnets kjønn vært ukjent. Foto: David Fisher/REX/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (31) og ektemannen Cooke Maroney (37) ble foreldre for første gang i all hemmelighet tidligere i år.

Barnets kjønn har vært ukjent frem til nå. Avsløringen kom nemlig ved et uhell fra en helt annen person enn de nybakte foreldrene selv.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Det melder blant andre People.

Lawrence gjestet nylig en av de siste episodene av «The Ellen DeGeneres Show», ettersom DeGeneres (64) valgte å gi seg etter denne sesongen.

Lawrence var ikke til stede i studio, men var med over telefon.

Er naboer

Under samtalen gratulerte DeGeneres Lawrence med den nye babyen, før hun snakket om hvordan de to har blitt naboer.

- Folk vet kanskje ikke dette, men jeg pleide å bo i huset du bor i nå da jeg startet med talkshowet for 20 år siden, sa DeGeneres.

REDD: Justin Bieber var gjest hos Ellen DeGeneres, og fortalte åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Det var under denne samtalen talkshowdronningen skal ha forsnakket seg.

- Nå bor jeg i huset ved siden av deg og kan se deg med din nye baby, og noen ganger kan jeg høre du snakke med han, og det er veldig søtt, fortsatte hun.

PÅ TUR: Jennifer Lawrence ute på luftetur med babyen. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
PÅ TUR: Jennifer Lawrence ute på luftetur med babyen. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer

Det er bruken av pronomenet «han» som får mange til å tro at talkshowdronningen ved et uhell lot kjønnet til Hollywood-stjernens barn glippe.

Jennifer Lawrence har hittil ikke uttalt seg om hendelsen.

KLINER TIL: Superstjernen Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show», og bød mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Hemmelighetsfull om privatlivet

At kjønnet ikke har blitt avslørt før nå er ingen overraskelse. Lawrence er nemlig kjent for å være svært hemmelighetsfull om privatlivet sitt.

Til Vanity Fair har «Don't Look Up»-stjernen tidligere fortalt hvordan hun håper fremtiden med mannen og barnet kan holdes privat.

- Hvis jeg var på et middagsselskap, og noen sa: «herregud, du venter barn» ville jeg ikke vært sånn: «det kan jeg ikke snakke om». Men instinktet mitt ønsker å beskytte privatlivet til barnet for resten av livet.

SETTES UT: Zac Efron ble satt ut da han besøkte «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Tror familien min er utslitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer