Jennifer Lawrence:

Babyens kjønn avslørt ved et uhell

Hollywood-stjernen ble mamma for første gang tidligere i år.

BLITT MAMMA: Jennifer Lawrence ble mor tidligere i år, men frem til nå har barnets kjønn vært ukjent. Foto: David Fisher/REX/NTB.
BLITT MAMMA: Jennifer Lawrence ble mor tidligere i år, men frem til nå har barnets kjønn vært ukjent. Foto: David Fisher/REX/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (31) og ektemannen Cooke Maroney (37) ble foreldre for første gang i all hemmelighet tidligere i år.

Barnets kjønn har vært ukjent frem til nå. Avsløringen kom nemlig ved et uhell fra en helt annen person enn de nybakte foreldrene selv.

Det melder blant andre People.

Lawrence gjestet nylig en av de siste episodene av «The Ellen DeGeneres Show», ettersom DeGeneres (64) valgte å gi seg etter denne sesongen.

Lawrence var ikke til stede i studio, men var med over telefon.

Er naboer

Under samtalen gratulerte DeGeneres Lawrence med den nye babyen, før hun snakket om hvordan de to har blitt naboer.

- Folk vet kanskje ikke dette, men jeg pleide å bo i huset du bor i nå da jeg startet med talkshowet for 20 år siden, sa DeGeneres.

Det var under denne samtalen talkshowdronningen skal ha forsnakket seg.

- Nå bor jeg i huset ved siden av deg og kan se deg med din nye baby, og noen ganger kan jeg høre du snakke med han, og det er veldig søtt, fortsatte hun.

Det er bruken av pronomenet «han» som får mange til å tro at talkshowdronningen ved et uhell lot kjønnet til Hollywood-stjernens barn glippe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer