Jessie J:

Babyens hjerte stoppet å slå

Åpner seg om den vonde opplevelsen.

ÅPNER SEG: Artisten Jessie J forteller om hvordan hun har hatt det etter spontanaborten. Foto: Robin Platzer/ Twin Images/ SIPA USA/ NTB
ÅPNER SEG: Artisten Jessie J forteller om hvordan hun har hatt det etter spontanaborten. Foto: Robin Platzer/ Twin Images/ SIPA USA/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor kunne artist Jessie J (34) dele nyheten om at hun nylig hadde opplevd en spontanabort.

Artisten, hvis egentlige navn er Jessica Allen Cornish, har tidligere vært åpen om utfordringer ved å bli gravid, og sorgen var derfor stor da hun først ble gravid, men kort tid etter mistet barnet.

«Å bli gravid var et mirakel i seg selv og en opplevelse jeg aldri vil glemme, og som jeg aldri får igjen. Jeg er fortsatt i sjokk, tristheten er overveldende. Men jeg vet jeg er sterk, og jeg vet det vil gå bra», skrev hun på Instagram den gang.

Nå åpner hun seg ytterligere opp om den vonde opplevelsen.

Prosesserte det ikke

- Jeg bare visste at noe ikke var som før, forteller «Price Tag»-sangeren i «The Diary of a CEO With Steven Bartlett»-podkasten, om den dagen hun spontanaborterte. Det skriver Us Magazine.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Artisten var hos legen, og fikk beskjed om at babyens hjerteslag var veldig svake, og det ble foreslått ytterligere blodprøver. Hun oppsøkte en annen lege, men i løpet av tre til fire timer hadde babyens hjerte stoppet å slå.

Cornish forteller at hun deretter dro rett hjem, uten å egentlig prosessere hva som hadde skjedd. Da hun informerte teamet sitt fikk hun spørsmål om hva hun hadde tenkt å gjøre med opptredenen sin den samme kvelden, og det var da hun delte det hjerteskjærende innlegget på Instagram.

«I går morges lo jeg med en venn og sa «skal jeg seriøst spille show i morgen uten å fortelle publikum at jeg er gravid». I går ettermiddag gruet jeg meg til å komme meg gjennom konserten uten å bryte sammen», var blant det hun skrev til et bilde av at hun holdt opp en positiv graviditetstest.

Innlegget er nå fjernet.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Det verste øyeblikket

34-åringen hadde ikke rukket å kunngjøre graviditeten før det hele var over, men understreket også at hun hadde bestemt seg for å få barn alene.

- Det verste øyeblikket under hele opplevelsen var å innse at det å bli mor var det jeg ønsket seg mest i livet bortsett fra karrieren. Jeg følte at jeg hadde fått alt jeg noen gang hadde ønsket meg, og så hadde noen sagt «men du kan ikke få det», fortalte hun i podkasten og fulgte opp:

- Jeg har aldri følt meg så ensom i hele mitt liv.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Artisten uttaler også i podkasten at hun fremdeles er i sorg, men at hun er takknemlig for at hun kan dele opplevelsen med mange andre mennesker som har opplevd spontanabort.

Etter det hun har vært gjennom har 34-åringen nå bestemt seg for at hun ønsker å ha en partner hvis hun bestemmer seg for å prøve på nytt.

LES OGSÅ: Tonje Frøystad Garvik: - Stor sjanse for spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer