Nick Carter:

- Babyen var mørk lilla

Boyband-stjernens kone var i «fullstendig sjokk» etter fødselsdrama.

BLE FORELDRE: Lauren Kitt Carter og Nick Carter fikk nylig en liten datter. Foto: Instagram
BLE FORELDRE: Lauren Kitt Carter og Nick Carter fikk nylig en liten datter. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

I april ble Nick Carter (41) og kona Lauren (37) foreldre for tredje gang da datteren Pearl så dagens lys.

Duoen, som giftet seg i 2014, har fra før av sønnen Odin Reign (5) og datteren Saoirse (1,5).

Men samtidig som den gledelige nyheten ble avslørt, så fortalte også «Backstreet Boys»-stjernen at fødselen ikke hadde gått helt smertefritt for seg.

- Vi er stolte over å kunne annonsere at babyen offisielt er her. Men som foreldre vet så altfor godt går ikke ting alltid helt etter planen. Vi gikk gjennom noen mindre komplikasjoner, men etter første natt ser det litt bedre ut, skrev han på Twitter uten å utdype hva det hele dreide seg om.

«Så ut som en smurf»

Nå, en drøy måned senere, åpner den nybakte moren opp om den skremmende hendelsen da datteren kom til verden.

- De sa hun hadde ånderettsnød, og hun så ut som en smurf, avslører 37-åringen til Us Weekly, og fortsetter:

- Hun var blå. Jeg husker at jeg så henne og tenkte: «Wow! Den babyen er mørk lilla. Blå. Wow, det der er merkelig». Jeg tror lungene hennes var litt underutviklet, og så hadde hun væske i dem. De klarte ikke å pumpe på egenhånd, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Videre sier Lauren at tilstanden skjedde på grunn av at babyen ble tatt med keisersnitt og ikke gikk gjennom fødselskanalen. Dermed blir ikke væsken tappet og presset ut på samme måte som ved en naturlig fødsel, og slike ting kan ifølge henne derfor skje.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Vesle Pearl ble koblet til en maskin slik at lungene hennes kunne kickstarte selv og jobbe uten hjelp.

Den tidligere boyband-sangeren avslører at kona var i «fullstendig sjokk» da legene fortalte at datteren trengte hjelp til å puste.

- Jeg så vårt nyfødte barn bli koblet til disse maskinene og hun var veldig blå. De hadde alle disse kondensatorene, væsker og andre ulike ting i henne. Vi stilte konstant spørsmål om hva som skjedde, deler han, og legger til at de måtte bli på sykehuset i en hel uke.

At noe var galt hintet Carter om allerede dagen før fødselen ble kjent. Da postet han nemlig et bilde av seg selv på Instagram hvor han sitter med hodet i hendene på sykehuset.

- Ja, jeg er en troende. Jeg ber Gud gi oss styrke til å beskytte mor og barn, skrev han.

Mistet sine ufødte barn

Det er slett ikke rart at ekteparet var redde for at noe skulle skje med babyen deres. Høsten 2018 mistet de nemlig sin ufødte datter - tre måneder inn i svangerskapet.

Tilbake satt de med en bunnløs sorg.

- Gud gi oss fred i denne tøffe stunden. Jeg så virkelig frem til å møte henne. Jeg er sønderknust, skrev Carter på Twitter den gang.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Lauren har tidligere også forklart at hun opplevde en rekke utfordringer under graviditeten med sin førstefødte.

- I begynnelsen av svangerskapet opplevde jeg flere komplikasjoner og vi var ikke sikre på om det ville gå. Jeg turte ikke å knytte meg til babyen før jeg var kommet til andre trimester, fordi jeg ikke var sikker på hva som ville skje, har hun uttalt, ifølge Contact Music.

Før Odin kom til verden mistet hun også et barn. I 2015 åpnet hun seg opp om sin første spontanabort.

- Det gikk veldig hardt innpå Nick. Og det var vondt å se ham først bli så lykkelig over noe for deretter å bli så knust, fortalte hun den gang, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Meghan Trainor brutalt ærlig om dramatisk fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer