- Babyen var ikke planlagt

«Teen Mom»-stjernen hadde akkurat kommet seg etter spontanaborten, da legen ga henne en overraskende beskjed.

VENTER BAN NUMMER TRE: Leah Calvert fra MTV-serien «Teen Mom» gleder seg til å bli mamma for tredje gang. Her er hun med en av sine to tvillingdøtre fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press
VENTER BAN NUMMER TRE: Leah Calvert fra MTV-serien «Teen Mom» gleder seg til å bli mamma for tredje gang. Her er hun med en av sine to tvillingdøtre fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Leah Calvert (20) - kjent fra den populære realityserien «Teen Mom» - fikk hjertet sitt knust da hun tidligere i år mistet et barn i en spontanabort.

Men kort tid senere fikk Calvert vite at hun var blitt gravid igjen, en nyhet som kom svært overraskende på henne og ektemannen Jeremy Calvert.

- Vi hadde bestemt oss for å prøve igjen før eller siden. Men det skjedde litt tidligere enn noen av oss hadde regnet med. Gud bestemte seg for å gi dette barnet til oss nå.

- Foreldrene våre er overlykkelige. Det vil bli de første barnebarna til Jeremys foreldre, så de er i ekstase, sier Leah - som har tvillingene Aleeah og Aliannah (2) fra et tidligere forhold - til bladet OK!.

Calvert er ikke den eneste fra den populære MTV-serien, som har mye å feire om dagen.

Torsdag ble det kjent at hennes realitykollega Kailyn Lowry giftet seg i hemmelighet, før hun kunngjorde at hun var forlovet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk besøksforbud etter kvelningsforsøket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer