- Babyen var ikke helt planlagt

«Paradise Hotel»-paret Elin og CF blir foreldre i februar.

BLIR FORELDRE: De tidligere Paradise Hotel-deltakerne CF og Elin blir foreldre i februar. Denne uken la Elin ut et ultralydbilde på bloggen. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: De tidligere Paradise Hotel-deltakerne CF og Elin blir foreldre i februar. Denne uken la Elin ut et ultralydbilde på bloggen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-paret Elin Bergius (21) og Christian Fredrik «CF» Trælnes (20) blir foreldre i februar, avslører den vordende mammaen på bloggen sin.

«ENDELIG kan jeg fortelle dere alle om vår nyhet: vi skal få en baby», skriver 21-åringen.

I innlegget forteller hun også at hun har vært plaget med sterk morgenkvalme:

«Kroppen min har i flere uker vært ute av kontroll, mye hormoner har gjort at jeg har hatt det helt jævlig, og dermed også helt sikkert vært et forferdelig menneske å leve med for CF. Men han har støttet meg gjennom hele perioden, og den siste tiden har jeg heldigvis følt meg bedre».

Til Seoghør.no avslører den vordende faren at han og kjæresten ikke hadde sett for seg å starte familielivet riktig ennå:

- Babyen var ikke helt planlagt, nei. Men det er fort gjort!

Men 20-åringen legger til at han nå gleder seg til å ta fatt på farsrollen:

- Det føles bra, jeg har jo visst det en stund nå.

Første paret som hadde sex på hotellet

Svenske Elin og Stavanger-gutten CF møttes under Paradise Hotel-oppholdet tidligere i år, og ble raskt et par. Til tross for en del krangling på hotellet, bevarte de to kjærligheten også etter at kameraene ble skrudd av, og Elin flyttet raskt til Stavanger hvor CF bor.

I årets sesong var det Elin og CF som var de første av deltakerne som hadde sex foran TV-kameraene.

Med på flyttelasset til Stavanger hadde Elin, som jobber som vippestylist, også med seg sin lille chihuahua, som CF i dag ser på som sin egen - og om rundt seks måneder får altså trioen et nytt familiemedlem i heimen.

Se video fra parets tid på «Paradise Hotel» under:

LES OGSÅ: - Den første natten uten hverandre var helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer