NYBAKTE FORELDRE: Kimberley Walsh og Justin Scott koser seg med sin nye lille sønn. Foto: Stella Pictures
NYBAKTE FORELDRE: Kimberley Walsh og Justin Scott koser seg med sin nye lille sønn. Foto: Stella PicturesVis mer

- Babyen vår er perfekt

«Girls Aloud»-stjernen fikk en sønn.

SEOGHØR.NO: I februar kom den gledelige nyheten om at den britiske popstjernen Kimberley Walsh (32) og kjæresten Justin Scott ventet sitt første barn.

Torsdag fikk paret en liten sønn og begge er i lykkerus over familiens nye tilskudd.

- Vår vakre babygutt Bobby ble født i går ettermiddag 04.09.14. Han er perfekt, tvitret sangfuglen fredag.

 

- Babyen vår er perfekt

 

Bestevenninnen Cheryl Cole (31), som giftet seg i all hemmelighet i sommer, har allerede rukket å treffe det lille nurket og bekreftet at det var en nydelig baby.

- Han er virkelig det. Han er perfekt, skrøt hun samtidig som hun postet en rekke smilefjes og hjerter på Twitter, ifølge The Sun.

Walsh, som gjorde stor suksess i jentegruppa «Girls Aloud» fra 2002 til 2013, har vært sammen med kjæresten i over ti år. I fjor hintet hun frempå om at en baby lå i kortene.

- Jeg er klar over at man ikke kan ta for gitt at man vil få barn, så jeg ønsker ikke å vente for lenge. Jeg føler at jeg snart er klar, men jeg må bare bli vant med tanken, sa hun ifølge nettstedet.

For seks måneder siden fødte «Girls Aloud»-venninnen Nadine Coyle (28) en liten jente.

POPSTJERNER: Kimberley Walsh (f.v) ble superstjerne i gruppa "Girls Aloud" sammen med Nicola Roberts, Nadine Coyle, Sarah Harding og Cheryl Cole.  Foto: All Over Press
POPSTJERNER: Kimberley Walsh (f.v) ble superstjerne i gruppa "Girls Aloud" sammen med Nicola Roberts, Nadine Coyle, Sarah Harding og Cheryl Cole. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Disse bildene av gravide Mila Kunis vekker oppsikt