Christina Perri:

Babyen var dødfødt. Nå snakker hun ut

Christina Perri åpner opp om sorgen etter at datteren kom til verden dødfødt.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av november delte den amerikanske artisten Christina Perri (34) den hjerteskjærende beskjeden om at datteren hun ventet med ektemannen, Paul Costabile, kom til verden dødfødt.

«I går kveld mistet vi jenta vår. Hun var dødfødt etter å ha kjempet så hardt for å klare seg. Hun får fred nå og vil for alltid leve i våre hjerter», skrev Perri til et bilde av tre hender på Instagram.

Tirsdag kveld bryter hun for første gang tausheten etter at hun for knappe to uker siden fortalte om tragedien.

«Hei venner. Jeg klarte ikke å komme på en eneste passende ting å dele etter mitt forrige innlegg enn et bilde av Carmella og vår lille mops-valp, Chocolate Chip. Hun har brakt litt glede tilbake til huset vårt», skriver hun innledningsvis på Instagram.

- Gråter hver dag

Sammen med ektemannen har artisten, som er kjent for låter som «A Thousand Years» fra «Twilight»-filmene og «Jar of Hearts», den to år gamle datteren Carmella.

34-åringen forteller videre at dagene etter det tunge tapet av babyen har vært lange og på sett og vis smeltet sammen.

«Vi har det ikke bra, men vi tror at vi en dag vil ha det. Jeg, Paul og Carmella gir hverandre kjærlighet og støtte i sorgen hver dag», fortsetter hun.

Ifølge artisten forsøker de å finne fotfestet og komme seg gjennom sorgen sammen, og hun påpeker at følelsene går veldig opp og ned.

«Vi bryter ut i gråt hver dag, men samtidig finner vi også øyeblikk for latter. Vi går gjennom alle følelsene, alle spørsmålene, alt sinnet og all tristhet hele dagen. I noen øyeblikk har vi håp, men ikke ofte. Jeg vet at alt det er normalt», skriver hun videre.

Den 34 år gamle stjernen forteller også om den overveldende støtten og varmen hun og familien har kjent fra mennesker rundt seg. Hun forteller i tillegg at hun trekker seg unna sosiale medier den kommende tida for å sørge sammen med familien.

«Profilen min vil drives av teamet mitt, og neste gang dere hører fra meg vil albumet mitt være klart».

Jeg håper høytiden gir deg glede og jeg håper at etter et år som har gitt oss så mange stormer, vinner vi regnbuer i det nye, avslutter hun.

Perris avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sosiale medier, kommer altså knappe to uker etter at hun og ektemannen mistet barnet sitt.

Utfordringer i svangerskapet

Gjennom utfordringene i graviditeten holdt Perri følgerne sine stadig oppdaterte på hvordan det sto til med både henne og babyen. Tidligere i november fortalte «Jar of Hearts»-sangeren at hun ble innlagt på sykehuset og at barnet trolig ville komme til verden tidligere enn først antatt, etter at hun hadde hatt flere komplikasjoner under svangerskapet.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Hei venner. Vel, ingenting går noen gang etter planen. Babyen har problemer, så jeg vil være her til det er på tide for babyen å komme ut. Noe som kan være veldig snart. Noe som er veldig tidlig», skrev hun den gang ifølge People.

«Vær snille og send oss kjærlighet fra hjertene deres til det lille hjertet som slår inni meg slik at vi alle kommer oss gjennom dette. Jeg er takknemlig for legene og sykepleierne, og vil gjøre alt de foreslår», fortsatte hun.

Kort tid seinere delte hun altså den tragiske nyheten om at den lille babyen ikke hadde klart seg.

LES OGSÅ: Dolly Parton: - Ikke meningen at jeg skulle få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer