- Babyen vår blir liten og brun

Omsider bekrefter Snooki at hun er gravid.

<strong>GRAVID OG LYKKELIG:</strong> «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi bekrefter nå at hun venter barn med kjæresten Jionni LaValle.  Foto: All Over Press
GRAVID OG LYKKELIG: «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi bekrefter nå at hun venter barn med kjæresten Jionni LaValle. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har lenge vært kjent at realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) er gravid, men stjernen selv har nektet å si noe om svangerskapet. Nå bekrefter hun derimot at hun er i lykkelige omstendigheter og venter sitt første barn med kjæresten Jionni LaValle (24).

Polizzi ventet med å gå ut med babynyheten fordi hun hadde solgt historien til Us Magazine. Onsdag videresendte hun en beskjed som magasinet la ut på sin Twitter-side.

«Glad for endelig å kunne dele nyheten med fansen. Det er sant! Jenta vår, Snooki, har en mini-kjøttbolle i ovnen».

LaValle har også uttrykt sin begeistring på Twitter.

«Tusen takk alle sammen. Beklager ventetiden, men bra at alle er lykkelige. Nicole og jeg er kjempespente!! Babyen vår blir liten og brun» skriver han.

Snooki er kjent fra TV-serien «Jersey Shore» - som følger livene til en gruppe ekstremt festglade italiensk-amerikanske ungdommer. 24-åringen har tidligere hatt et stort alkoholforbruk og er kjent som en festløve, noe som forandrer seg nå som hun blir mor.

- Jeg har andre prioriteringer nå. Jeg bryr meg ikke hva noen tenker så lenge jeg vet at jeg og Jionni er klare for dette, sier hun til Us Magazine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg håper hun spontanaborterer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer