Babyen skal hete Harper Seven Beckham

Fotballstjernen David Beckham avslørte den nyfødte datterens navn på Facebook. Men navnet er tidligere latterliggjort på TV...

I EKSTASE: «Vår nyfødte datters brødre er i ekstase over å ha fått en søster», skriver David Beckham, som fra før av har sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz, på sin Facebook-profil. Foto: All Over Press
I EKSTASE: «Vår nyfødte datters brødre er i ekstase over å ha fått en søster», skriver David Beckham, som fra før av har sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz, på sin Facebook-profil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag ble det kjent at fotballstjernen David Beckham (36) og den tidligere Spice Girls-sangerinnen Victoria Beckham for fjerde gang kunne juble over å ha blitt foreldre, etter at Victoria (37) fødte en datter.

Ifølge The Sun var det en tårevåt Victoria som i helgen fødte en liten datter. Og bare ni timer etter at fødselen var et faktum, benyttet David Beckham Facebook til å annonsere hva babyen skal hete.

«Jeg er så stolt og lykkelig over å kunne annonsere fødselen av vår datter Harper Seven Beckham. Hun veide 3.458 gram», avslørte Beckham på nettsamfunnet.

Victoria har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg en datter i tillegg til sine tre gutter som hun har fra før. Nå har hun altså endelig fått ønsket sitt oppfylt.

«Victoria har det virkelig bra etter fødselen. Og vår nyfødte datters brødre er i ekstase over å ha fått en søster»
, skriver fotballstjernen på Facebook.

Ifølge den britiske tabloidavisen ligger det ingen «skjult» betyding bak navnet Harper Seven.

- Paret elsker navnet Harper. Navnet har ingen skjult betydning, de bare falt pladask for navnet og synes at det lyder fantastisk. De gikk for Seven som mellomnavn ettersom de mener at det er et heldig og spirituelt nummer. Babyen kom jo også til verden rundt klokka 7 i juli - den syvende måneden, forteller en ikke-navngitt kilde til avisen.

Men kanskje er også Beckham-familien Seinfeld-fans. For i en episode i den populære TV-serien fra 1996 insiterer nemlig George Costanza på at hvis han får et barn, skal det hete Seven. Det ble han latterliggjort for i episoden.

- Det er et nydelig navn for en gutt eller jente, spesielt jente, sier George.

- Det er ikke et navn, det er et nummer. Det er forferdelig, jeg hater det, insisterer Georges kjæreste Susan og vennene følger opp hetsen. 

Se video fra navnevalget i Seinfeld her. (ekstern link)

Men navnet er tydeligvis bra nok for familien Beckham. Og kanskje har de også funnet inspirasjon fra navnet - som George - i en gammel idrettshelt.

For mens George sitt Seven var inspirert av baseball-legenden Mickey Mantle, kan Davids datter Seven være inspirert av ham selv. David Beckham spilte nemlig med nummer 7 på ryggen i sine glansdager for Manchester United og det engelske landslaget. 

I forrige uke avslørte David Beckham at den nye babyen allerede har ført til store forandringer i familiens hjem.

- Det er uvant å se så mye rosa i huset. Klærne er klare. Rommet er klart. Vi gleder oss veldig, sa 36-åringen den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig fødte hun en datter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer