- Babyen reddet livet mitt

Superstjernen Melanie Chisholm holdt på sulte seg i hjel - helt til magen begynte å vokse...

HAVNET I SLANKEHYSTERI: Suksessen med Spice Girls hadde sine baksider, og for Melanie Chisholm gjorde livet i rampelyset at hun ble sykelig opptatt av eget utseende. Foto: AP/Scanpix
HAVNET I SLANKEHYSTERI: Suksessen med Spice Girls hadde sine baksider, og for Melanie Chisholm gjorde livet i rampelyset at hun ble sykelig opptatt av eget utseende. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere Spice Girls-stjernen Melanie Chisholm (37) slet i mange år med bulimi, og nå hevder stjernen at det først var da hun ble gravid med datteren Scarlet, at hun ble tvunget til å takle spiseforstyrrelse.

Melanie, som sammen med kjæresten Thomas Starr, fikk datteren i 2009, sier til The Sun at lille Scarlet forandret livet henne drastisk.

- Scarlet har ikke bare forandret livet mitt, hun reddet livet mitt. Mens gravidmagen min vokste, ble jeg mer og mer stolt av kroppen min, og plutselig følte jeg meg mer komfortabel med å spise sunt. Jeg la på meg nesten 23 kilo, og stresset ikke med å ta av babyvekten etterpå, sier hun til den britiske tabloidavisen.


Sangerinnen hevder at spiseforstyrrelsene kom som en reaksjon på livet i rampelyset med Spice Girls.

Melanie, som også ble kalt «Sporty Spice», på grunn av hennes hang til trening, har tidligere fortalt åpenhjertig at slanke- og treningspresset gjorde henne svært deprimert. Dette førte igjen til at hun i panikk både overspiste, stormslanket seg og trente flere ganger om dagen.

- Jeg begynte å tenke at jeg måtte være perfekt, jeg måtte være perfekt for å være verdig, har stjernen tildligere uttalt.

Slankehysteriet skal ha gått så langt at artisten vurderte å ta sitt eget liv, men heldigvis så vennene hennes hva som var i ferd med å skje, og fikk sendt henne til psykolog.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg overspiste som åtteåring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer