Babyen kom på Valentines Day

Simon Cowell og Lauren Silverman har blitt foreldre.

FIKK EN SØNN: Simon Cowell og Lauren Silverman er nybakte foreldre til lille Eric som ble født i New York fredag. Foto: REX/Nikos Vinieratos/All Over Press
FIKK EN SØNN: Simon Cowell og Lauren Silverman er nybakte foreldre til lille Eric som ble født i New York fredag. Foto: REX/Nikos Vinieratos/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «X Factor»-dommeren Simon Cowell (54) og kjæresten Lauren Silverman (36) fikk fredag en sønn, og den lille gutten har allerede fått et navn, melder People.com.

- Jeg er glad over å kunne si at Eric er født... frisk og kjekk. Lauren er i topp form. Tusen takk for alle hyggelige meldinger, skriver TV-dommeren på Twitter.

Det var i juli i fjor at sjokknyheten om at Simon ventet barn med kona til kompisen, Andrew Silverman, ble kjent.

Lauren og Andrew skilte seg i desember, og etter at det verste mediekjøret la seg innrømmet musikkmogulen at han gledet seg til å bli far - selv om han hevder at han aldri kommer til å skifte en bleie.

- Hele situasjonen var ganske ukomfortabel. Men slike ting skjer, og nå har det roet seg og jeg er glad, fortalte Cowell da han gjestet The Ellen DeGeneres Show, ifølge nettstedet.

Mens dette er 54-åringens første barn, så har Silverman en sønn på 8 år fra ekteskapet med Andrew Silverman.

LES OGSÅ: - Vi venter vårt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer