- Babyen kan koste ham dyrt

Simon Cowells gravide elskerinne blir stemplet som en «gold digger».

TV-SHOW: Ifølge Daily Mail vil Lauren ha sitt eget realityshow.  Foto: All Over Press
TV-SHOW: Ifølge Daily Mail vil Lauren ha sitt eget realityshow. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nyheten om at TV-profilen Simon Cowell (53) skal bli pappa slo ned som en bombe denne uken. Ikke bare må 53-åringen nå trappe ned sin ville ungkarslivsstil, men det hele kompliseres av at han venter barn med kameratens kone Lauren Silverman (36). 

Silverman er gift med Cowells gode venn Andrew Silverman. Ifølge amerikanske medier var Lauren ulykkelig i ekteskapet og søkte trøst hos Simon. 

Lauren og Andrew er nå i ferd med å skille seg. Paret skal ha hatt en ekteskapskontrakt og det er ikke ventet krangel om penger. Ifølge TMZ er ikke Lauren bekymret for hva hun får av økonomisk støtte fra eksen, nå som hun har styrtrike Simon ved sin side.  

- Vennen som Simon bedro vil få slutt på ekteskapet med én gang, fordi han mener kona ligger med kjendiser og at hun ikke trenger penger fra ham fordi hun vil få tonnevis med penger av Simon, sier kilder nær paret til TMZ.

Andre medier har vært i kontakt med Laurens bekjente som hevder hun vil gjøre alt for penger. Den britiske avisen Daily Mail skriver at Lauren nå blir stemplet som en «gold digger» som vil bruke svangerskapet for å bli rik og berømt. 

«Lauren Silverman skal ha rettet en rekke urimelige krav mot «X-Factor»-sjefen og sier at hun vil gifte seg og ha sitt egen realityshow før han får møte barnet» skriver avisen.  

Cowell skal ha blitt målløs da han fikk vite at Lauren er gravid. 


«Simon Cowell var helt himmelfallen da han fikk vite om babyen», skriver Radaroline.   

Selv om det hele kom som et sjokk skal 53-åringen være klar for å ta ansvar for sitt første barn. 

- Simon vil ta ansvar og blir en flott pappa, mener kilden.

LES OGSÅ: - Babynyheten slo ham i bakkenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer