- Babyen har reddet livet mitt

Skandalestjernen Tila Tequila er i lykkerus over graviditeten.

SKANDALENE STOD I KØ: Narkotikamisbruk, selvmordsforsøk og spiseforstyrrelser har preget reality-stjernens liv de siste årene. Men endelig kan hun smile igjen, og takker babyen i magen for livet. Foto: Andre Michel/DLM Press
SKANDALENE STOD I KØ: Narkotikamisbruk, selvmordsforsøk og spiseforstyrrelser har preget reality-stjernens liv de siste årene. Men endelig kan hun smile igjen, og takker babyen i magen for livet. Foto: Andre Michel/DLM Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige uke avslørte skandalestjernen Tila Tequila (32) at hun er gravid med sitt første barn.

32-åringen ble kjent gjennom MTV, og er best kjent for realityserien «A Shot at Love With Tila Tequila». Etter at kjendisstatusen skjøt fart har Tila Tequilas hverdag vært preget av narkotikamisbruk, selvmordsforsøk og spiseforstyrrelser.

Men i et intervju med UsMagazine forteller hun denne uken at graviditeten har gjort at hun har fått livet på rett kurs igjen, og takker babyen i magen for at hun nå går fremtiden lysere i møte:

GRAVID: Tila Tequila viste stolt frem den voksende babymagen på Facebook, og fortalte at hun var 10 uker gravid med sin førstefødte. Foto: Stella Pictures
GRAVID: Tila Tequila viste stolt frem den voksende babymagen på Facebook, og fortalte at hun var 10 uker gravid med sin førstefødte. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det har vært en svært smertefull tid for meg de siste årene, og jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle komme fra det med livet i behold.

- At jeg har klart å snu det hele 180 grader, og er blitt velsignet med mitt første barn, gjør at jeg ikke klarer å holde tårene tilbake. Jeg er overbevist om at han eller hun i magen min reddet livet mitt, forteller hun.

Under påskehøytiden la 32-åringen ut et bilde av seg selv på sin åpne Facebook-profil, hvor hun viste frem den voksende babymagen:

«Overraskelse!! Jeg er 10 uker gravid!! Jeg kunne ikke holde det skjult lenger! Det gir meg så mye glede å vite at det er en baby Tila på vei».

Hun har foreløpig ikke avslørt hvem barnefaren er.

LES OGSÅ: - Jeg burde ha vært død