Nick Carter:

- Babyen har det mye bedre nå

Viser frem sitt nyfødte barn etter avsløring om fødselskomplikasjoner.

BABYLYKKE: Lauren Kitt Carter og Nick Carter ble nylig foreldre for tredje gang. Foto: Instagram
BABYLYKKE: Lauren Kitt Carter og Nick Carter ble nylig foreldre for tredje gang. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Sist uke ønsket Nick Carter (41) og kona Lauren (37) sitt tredje barn velkommen til verden.

Duoen, som giftet seg i 2014, har fra før av sønnen Odin Reign (5) og datteren Saoirse (1,5).

Takket for støtten

Samtidig som den gledelige nyheten ble avslørt, så fortalte også «Backstreet Boys»-stjernen at fødselen ikke hadde gått helt smertefritt for seg.

- Vi er stolte over å kunne annonsere at babyen offisielt er her. Men som foreldre vet så altfor godt går ikke ting alltid helt etter planen. Vi gikk gjennom noen mindre komplikasjoner, men etter første natt ser det litt bedre ut, skrev han på Twitter, og fortsatte:

- Jeg vil takke alle for bønner og gode tanker i denne perioden. Vi skal holde dere oppdatert.

Det nybakte foreldreparet var sparsommelige med flere detaljer rundt fødselen, og røpet heller ikke babyens kjønn eller navn.

Allerede dagen før hintet Carter om at fødselen hadde bydd på problemer. Da postet han nemlig et bilde av seg selv på Instagram hvor han sitter med hodet i hendene på sykehuset.

- Ja, jeg er en troende. Jeg ber Gud gi oss styrke til å beskytte mor og barn, skrev han.

Avslørte kjønnet

I helgen tok 41-åringen til Twitter for å oppdatere fansen om situasjonen. Da skrev han blant annet at ting så litt bedre ut, men at de dessverre måtte bli på sykehuset en natt til.

Mandag kom den tidligere boyband-stjernen med ytterligere opplysninger rundt familiens siste tilskudd.

- Ok, alle sammen. Jeg ville gi dere beskjed om at vi endelig har kommet trygt hjem. Babyen har det mye bedre nå. Jeg skal dele et lite bilde med dere veldig snart. Tusen takk for all kjærlighet.

Noen timer senere gjorde Carter som han lovet, og postet en ny oppdatering med bilde av mor og barn.

- Jeg vil takke alle de fantastiske legene, sykepleierne og ansatte på Southern Hills sykehus for at dere har tatt dere så godt av babyen vår. Vi vet at det ikke har vært lett, spesielt i denne tiden.

Videre skriver han at mor og barn nå har det fint hjemme før han henviser til Us Weekly for resten av historien.

I saken nettstedet har skrevet kommer det også frem at den nyfødte er en liten jente, og at hun ble født onsdag forrige uke. Navnet er foreløpig ikke kjent.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Mistet sine ufødte barn

Det er slett ikke rart at ekteparet har hatt en frykt for at noe galt skulle skje med babyen deres. Høsten 2018 mistet de nemlig sin ufødte datter - tre måneder inn i svangerskapet.

Tilbake satt de med en bunnløs sorg.

- Gud gi oss fred i denne tøffe stunden. Jeg så virkelig frem til å møte henne. Jeg er sønderknust, skrev Carter på Twitter den gang.

Lauren har tidligere også forklart at hun opplevde en rekke utfordringer under graviditeten med sin førstefødte.

- I begynnelsen av svangerskapet opplevde jeg flere komplikasjoner og vi var ikke sikre på om det ville gå. Jeg turte ikke å knytte meg til babyen før jeg var kommet til andre trimester, fordi jeg ikke var sikker på hva som ville skje, har hun uttalt, ifølge Contact Music.

Før Odin kom til verden mistet hun også et barn. I 2015 åpnet hun seg opp om sin første spontanabort.

- Det gikk veldig hardt innpå Nick. Og det var vondt å se ham først bli så lykkelig over noe for deretter å bli så knust, fortalte hun den gang, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret blir foreldre for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer