Babyen født to måneder før termin

Anja Johansen og Lavrans Solli er blitt foreldre.

TIDLIG JUBEL: Anja Johansen og Lavrans Solli kan slippe jubelen løs etter å ha blitt foreldre. Det hele to og en halv måned før termin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TIDLIG JUBEL: Anja Johansen og Lavrans Solli kan slippe jubelen løs etter å ha blitt foreldre. Det hele to og en halv måned før termin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
VISTE MAGEN: Anja Johansen viste fram babymagen under en Moods of Norway-visning tidligere i år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
VISTE MAGEN: Anja Johansen viste fram babymagen under en Moods of Norway-visning tidligere i år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Den profesjonelle svømmeren Lavrans Solli (21) og journalist-kjæresten Anja Johansen (26) er blitt foreldre.

Det avslører Johansen på sin Instagram-side. Der har hun nemlig lagt ut et bilde av hånden til babyen, som holder rundt fingeren hennes.

«Den lille taco lefsen ble levert 2 1/2 mnd for tidlig. Anjamor is now AnjaMOR!», skriver hun til bildet.

Gratulasjonene lar ikke vente på seg, og mange har benyttet anledningen til å komme med lykkeønskninger til de ferske foreldrene.

I februar snakket Solli om gleden rundt det å bli pappa i ung alder.

- Jeg ser bare på det som positivt. Da får jeg mange flere år med barnet mitt enn om jeg skulle fått barn om 20 år. Da hadde jeg mistet 20 år av livet mitt uten barn, sa han til Seoghør.no.

Forholdet mellom Lavrans og Anja fikk stor oppmerksomhet da det ble kjent i fjor. Johansen var tidligere kjæreste med svømmeren Alexander Dale Oen som døde under et treningsopphold i USA - bare 26 år gammel.

LES OGSÅ: - Nå får jeg flere år med barnet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer