Susanne Furøy Wergeland blir mamma i november:

- Babyen er min største oppgave så langt i livet

Den store dagen nærmer seg for den populære sportsreporteren.

GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Susanne Furøy Wergeland gleder seg til å bli mamma for første gang i november. Her er hun avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Susanne Furøy Wergeland gleder seg til å bli mamma for første gang i november. Her er hun avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer

Susanne Furøy Wergeland (32) meldte overgang til Discovery Network i 2015 etter fire år som anker i TV 2 Sporten.

På Discoverys høstlansering i sommer avslørte den spreke Levanger-kvinnen at hun og ektemann Atle Jørstad (32), nyhetssjef for VG Rampelys, venter sitt første barn.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Susanne Furøy Wergeland. Faksimile: Se og Hør Extra
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Susanne Furøy Wergeland. Faksimile: Se og Hør Extra Vis mer

– Jeg skal få ei lita jente 5. november, kunne Susanne fortelle til Seoghør.no.

Interesserte spillere

Graviditeten har for lengst begynt å gjøre seg gjeldende, og Susanne legger ikke skjul på at hennes struttende mage gir henne oppmerksomhet når hun er ute på jobb.

– Det køddes mye, selvfølgelig. «Spist godt i ferien?» og lignende. Men jeg merker at graviditeten er en skikkelig «icebreaker» for mange, så jeg har mange samtaler om den for hver nye jobb jeg drar ut på.

Mange spillere er jo foreldre selv og ber meg glede meg. Og mange spør etter kjønn og navn og slikt, så det er veldig hyggelig, forteller Susanne til Se og Hør. Største oppgave.

Sportsjournalisten og programlederen beskriver det som «ekstremt stort» å bli mamma for første gang.

POPULÆR REPORTER: Susanne Furøy Wergeland er et kjent fjes på norske fotballbaner. Her er hun på jobb for Eurosport sammen med Kjetil Wæhler på Sarpsborg stadion i mai. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR REPORTER: Susanne Furøy Wergeland er et kjent fjes på norske fotballbaner. Her er hun på jobb for Eurosport sammen med Kjetil Wæhler på Sarpsborg stadion i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Det er min største oppgave så langt i livet. Vi skal absolutt forberede oss godt. Jeg er en ekte planlegger, og det kommer fram til det ekstreme nå, innrømmet Susanne tidligere i sommer.

Hun giftet seg med VG-journalist Atle Jørstad i 2015. Brudekjolen hennes var egendesignet og vielsen fant sted i Hemsedal kirke. Paret traff hverandre på Høgskolen i Oslo da de begge studerte journalistikk.

– Dette var den til nå beste dagen i mitt liv. Det beste minnet er det å sette seg i bilen med min mann etter vielsen for å kjøre av gårde til fotografering. Følelsen av at dette gikk bra, og nå skal vi gjøre resten av dagen sammen og bare kose oss, den var veldig befriende og god, har hun tidligere sagt til Seoghør.no.

Susanne glemmer heller ikke utdrikningslaget sitt.

– Jeg ante ingenting og hylte et par-tre ganger før jeg begynte å gråte. Det var verre å våkne morgenen etter, kjenne hvor dårlig form jeg var i, og komme på at jeg skulle på jobb som reporter på Lerkendal senere på kvelden.

LES OGSÅ: Flyttet sammen tre måneder etter bryllupet