FIKK EN DATTER: Iselin Steiro og skuespiller-mannen Anders Danielsen Lie jubler over familieforøkelsen. Her er paret sammen på filmpremieren av "Oslo 31.august", som Anders spilte i, i 2011.
FIKK EN DATTER: Iselin Steiro og skuespiller-mannen Anders Danielsen Lie jubler over familieforøkelsen. Her er paret sammen på filmpremieren av "Oslo 31.august", som Anders spilte i, i 2011. Vis mer

- Babyen er helt perfekt

Den norske supermodellen Iselin Steiro og ektemannen har blitt foreldre.

SEOGHØR.NO: I september avslørte kjendisparet Iselin Steiro (29) og Anders Danielsen Lie (36) at de ventet sitt første barn sammen.

Denne uken fikk de en liten jente.

- Mandag 19. januar kl. 21.36 ble vår datter født. 3115 g, 50 cm og helt perfekt. Lykke, skriver Steiro sammen med et bildet av sin nyfødte prinsesse på sin Instagram-profil.

Ektemannen Anders, som både er lege og skuespiller, delte også sin glede over å ha blitt far med sine fans på Instagram.

- Med stort hastverk kom denne lille damen til verden i går. Et eventyr. Jeg er så stolt av begge jentene mine, står det under bildet.

Saken forsetter under bildet.

PÅ LERRETET: Her er Anders Danielsen Lie sammen med Espen Klouman Høiner i en scene fra den norske filmen "Reprise".
PÅ LERRETET: Her er Anders Danielsen Lie sammen med Espen Klouman Høiner i en scene fra den norske filmen "Reprise". Vis mer

Flyttet til familievennlige Ullevål Hageby

Iselin Steiro ble oppdaget av en talentspeider under en familietur til London i 1999, men har hatt flere avbrekk fra modellkarrieren for å studere. Hun har blant annet fullført to år ved Arkitekthøyskolen i Oslo og har også tatt grunnfag i psykologi.

Anders Danielsen Lie er i tillegg til å være en av Norges fremste skuespillere også utdannet lege. Han er kjent fra filmer som «Reprise», «Oslo, 31. august» og «Herman».

Han har tidligere uttalt til VG Helg at det var kjærlighet ved første blikk da de to møttes på fest i 2007. Året etter giftet de seg.

I september solgte paret sin trendy hjørneleilighet på Grünerløkka i Oslo, og i dag bor de sammen i et familievennlig hus i Ullevål Hageby.

LES OGSÅ: Denne babymagen skaper storm på Instagram

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.