LYKKELIG MOR: - Hun er svært lykkelig, og gløder nærmest. Akkurat nå er hun omringet av venner og familie. Hun er glad for å ha blitt mamma, og nyter øyeblikket. Babyen er helt nydelig, sier Ana Ortiz' talsperson. Foto: All Over Press
LYKKELIG MOR: - Hun er svært lykkelig, og gløder nærmest. Akkurat nå er hun omringet av venner og familie. Hun er glad for å ha blitt mamma, og nyter øyeblikket. Babyen er helt nydelig, sier Ana Ortiz' talsperson. Foto: All Over PressVis mer

- Babyen er helt nydelig

Endelig fikk TV-stjernen sitt første barn.

SEHER.NO: "Ugly Betty"-stjernen Ana Ortiz (38) og musikermannen Noah Lebenzon har fått sitt første barn sammen. Lørdag fødte skuespilleren en datter, skriver People. 
 Hun er svært lykkelig, og gløder nærmest. Akkurat nå er hun omringet av venner og familie. Hun er glad for å ha blitt mamma, og nyter øyeblikket. Babyen er helt nydelig, sier Ortiz' talsperson til nettstedet.

Jenta, som får navnet Paloma Louise Lebenzon, kom til verden lørdag klokka 16.25 i New York. Ifølge People.com tok paret seg tid til å sette seg ned og bestemme navn fra en liste de hadde satt opp med fem alternativer. Årsaken var at de ville bli litt kjent med babyen før de bestemte hvilket navn som passet best.

Dette stemmer også bra med hva Ortiz tidligere har uttalt.

- Vi har ikke engang bestemt navn. Men vi nærmer oss, sa hun til People fra sykehuset.

For oss nordmenn er Ana mest kjent som storesøsteren til hovedpersonen Betty i TV-serien Ugly Betty.

Hun har mottatt en ALMA-pris for beste birolle i 2007 for sin tolkning av karakteren.

Men hun er også kjent fra NYPD Blue, Dr. Quinn, ER og Alle elsker Raymond.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik mistet hun baby-kiloene