Babyen er født - men barnefaren er like ukjent

«Mad Men»-stjernen January Jones avslører i hvert fall navnet på babyen.

PÅ STRANDA: En gravid January Jones på stranda i Malibu i juli.  Foto: All Over Press
PÅ STRANDA: En gravid January Jones på stranda i Malibu i juli. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Mad Men»-stjernen January Jones (33) fikk sitt første barn på tirsdag. Det bekrefter hennes talsperson til People.

Jones har tidligere uttalt at hun ikke ønsket å vite barnets kjønn, slik at hun skulle få seg en overraskelse ved fødselen. Nå er det kjent at det ble en gutt, og han skal hete Xander Dane Jones.

- Mor og barn har det bra, sier talspersonen til People.

Nå når kjønnet er avslørt, er det bare en hemmelighet igjen. For fortsatt vet ingen hvem som er barnefaren. Spekulasjonene om hvem det kan være, har forfulgt Jones siden hun offentliggjorde graviditeten i april.

- Hun ser virkelig fram til dette nye kapittelet i livet, som alenemor, sa en kilde til People den gang.

Mange tippet av barnefaren var Jason Sudeikis fra TV-programmet «Saturday Night Live», som January slo opp med i januar. Men dette ble seinere benektet..

- Faren er en hun møtte under innspillingen av filmen X-Men: First Class og falt for, uttalte en anonym kilde til E!Online.

Dermed flyttet spekulasjonene seg til skuespillerne fra filmen som James McAvoy, Kevin Bacon og Michael Fassbender. Men fortsatt er January Jones taus om barnefaren.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun babymagen på stranda


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer