Lauren Goodger:

Babyen døde to dager gammel

Realitystjernen opplevde alle foreldres største mareritt.

KNUST: Lauren Googdger er knust etter tapet av sin nyfødte baby. Her med storesøster Larose. Foto: Instagram
KNUST: Lauren Googdger er knust etter tapet av sin nyfødte baby. Her med storesøster Larose. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Søndag formiddag kunne den tidligere «Towie»-stjernen Lauren Goodger (35) dele en hjerteskjærende oppdatering med følgerne sine.

Det var i januar at hun annonserte at hun ventet sitt andre barn, etter å ha fått vite at hun var gravid bare åtte uker etter hun fødte datteren Larose.

Onsdag denne uka kom den lille jenta, som fikk navnet Lorena, til verden. Bare to dager gammel døde imidlertid Lorena. Det skriver Sky News

Goodger har også bekreftet den triste oppdateringen på Instagram.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Hun var den vakreste, sunneste babyen jeg noensinne her sett, akkurat som søsteren sin Larose. Ord kan ikke beskrive hvordan det er som mor å miste babyen sin, som jeg har båret i alle disse månedene og født, for at engelen min skal bli tatt fra meg», skriver hun under et bilde av en liten babyhånd som holder en voksenhånd.

Hun legger til at det ikke var komplikasjoner i svangerskapet eller ved fødselen, og at hun var frisk og fin. Hun vil imidlertid ikke gå noe nærmere inn på dødsårsaken.

«Det var ingenting galt med verken henne eller meg. Hun var perfekt og jeg kan ikke forstå det. Hun er så vakker, og likner så mye på Larose … Jeg er helt knust», fortsetter hun.

Hun og barnefaren Charlie Drury har nå kommet hjem fra sykehuset.

«Vi har tilbrakt mye tid med den lille babyjenta vår Lorena, og jeg har fortsatt ikke tatt farvel. Nå trenger jeg å sørge og tilbringe tid med Larose - hun er klippen min som kommer til å få meg gjennom dette, uten henne ville jeg ikke overlevd. Jeg kommer aldri til å komme over dette, men jeg vil lære hvordan å leve med Lorena i hjertet mitt og hun vil være med meg for alltid, til vi en dag sees igjen».

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Den siste tida har vært en spesielt tung tid for Goodger. Forrige uke ble det kjent at ekskjæresten hennes, Jake McLean, omkom etter en bilulykke i Tyrkia.

TV-stjerna tok til Instagram for å dele sin kondolanse etter hun fikk høre om dødsfallet.

«Hvil i fred, Jake. Jeg er tom for ord akkurat nå. Sender varme tanker til venner og familie», skrev hun.

LES OGSÅ: Fant lykken igjen etter konas død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer